Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Žyla Cup 2012 » Komentáře

CHEMIE - OTROKÁŘI 4:6 (3:3)

publikováno 05.09.2012 (aktualizováno 27.10.2012)

NA ÚVOD PODZIMU VYPÁLENÍ RYBNÍKU PREMIANTŮM

 
V úvodním podzimním utkání jsme se, nezvykle hned první zářijovou středu, utkali se samotným lídrem divize Chemií. Tým, který jako jediný v divizi svým průměrným věkem převyšuje ten náš, však nevede naši divizi náhodou. Na prvním místě skončil i po loňské podzimní části a herním projevem a taktikou dokáže navzdory nejvyššímu věkovému průměru zahrát opakovaně obstojně. Utkání mělo výkop ve smrtících 16:45, ovšem obě lavičky překvapivě praskaly ve švech. Naším jediným absentérem byl Orýs, Chemici snad kompletní. Před utkáním byl lídr divize rozhodně favoritem, nicméně průběh zápasu tyto papírové předpoklady obrátil naruby. Na co jsme si samozřejmě chtěli dát pozor, byly rychlé gólové odpovědi soupeře a inkasované góly v závěrech poločasů.
 
Zápas začal převahou domácích, kteří se do nás pustili hned po rozehrávce. Nicméně obranná hráz v úvodu držela pevně a vyráželi jsme do nebezpečných brejků. Hned první z nich využil Mureck, kteréhož střela z půlky po teči obránce zapadla přesně k tyči - 1:0. Vedení jsme však udrželi jen minutu. Frankie se nechal předskočit protihráčem a následnou kolmici zakončil kanonýr soupeře Francl z nulového úhlu přesně k zadní tyči velmi nejistého Johnyho - 1:1. Poté se karta obrátila a iniciativu jsme převzali my. Píchy nádherně nacentroval Mureckovi, jenž zleva sám před gólmanem chlkadnokrevně cílil z první - 2:1. Následovaly další dvě tutovky, kdy Boba vychytal chemický gólman a Frankie z první orazítkoval tyč. Johny se záhy vyznamenal při přečíslení dvou na jednoho, ale po chvilce byl krátký na Francla, který dostal přesnou přihrávku do běhu za obranu - 2:2. Po šesti vynechaných utkáních se do sestavy vrátil Dukin a hned za minutu od vyrovnání korunoval vydařený comeback průnikem mezi dva a zakončením pod padajícím gólmanem - 3:2. Následně se mu povedlo obejít gólmana, ale opět zvonila jen tyč. V závěru zápasu nejprve sám před gólmanem promách jeden z chemiků, ale v brejku unikající Ferri byl doběhnut a zakončil pouze do boční sítě. Nedůraz v osobních soubojích nás v poslední minutě stál cenné vedení, když Dukin neprotlačil míč okolo posledního hráče, jehož střelu hokejově tečoval přesně k tyčce jeho spoluhráč - 3:3.
 
Po změně stran se hrálo přece jen opatrněji. Obě mužstva si uvědomovala, že každý gól může rozhodnout a šancí bylo pramálo. Chemici nevyužili hned dva samostatné úniky, kdy nejprve ztroskotali na vyběhnuvším gólmanovi a po druhé stříleli vedle. Deset minut před koncem vyslal Dejv pumelici z půlky a po hokejové teči zapadl míč přesně do levé šibenice - 4:3. Uklidňující pátý gól ale nepřicházel a navíc čtyři minuty před koncem se dostala Chemie do brejku a přes nedobře vyběhnuvšího Johnyho šla přihrávka Franclovi před prázdnou branku - 4:4. Za další minutu nás od pohromy v podobě otočení výsledku zachránila tyč. Odplata za jarní inkaso v poslední minute se nám však vyvedla náramně. Dvě minuty před koncem prošel mezi dvěma až před gólmana Dukin a bodlem trefil přesně k tyči - 5:4. Následovala velmi dobře známá chemická power-play, kterou jsme bravůrně ubránili a v posledních sekundách trefil Orel, mohutně urgovaný Johnym, z vlastní půlky prázdnou branku - 6:4. Zbylé vteřinky dohrály oba týmy s vědomím, že o bodech už je rozhodnuto, takže se žádná další šance neurodila.
 
Úvod podzimu se vyvedl náramně a skalp prvního týmu hodně těší. Touto výhrou jsme se po prohrách Panťáků a Mix and Match posunuli na druhé místo a dnešního soupeře stáhli na šest bodů. Dnes jsme podali kvalitní týmový výkon, který gólově korunovali zejména Mureck s Dukinem. Příště máme od 20:17 Unreal v čele s odstřelovačem Svobodou, nejlepším střelcem divize a autorem víc než poloviny gólů svého týmu. Uhlídání tohoto hráče je klíčem k úspěchu v zápase s nimi. Utkání jsme zakončili klasickou pitkou v Kozlovně. 
 
Sestava a góly: Bob, Dejv (1), Dukin (2), Ferri, Frankie, Johny, Mureck (2), Orel (1), Píchy
+/- body: +3: Mureck; +2: Bob, Dukin; +1: Ferri, Orel, Píchy; 0: Dejv, Frankie
 
Aktuální tabulka: 
 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: futsal

Návštěv: 13753
Dnes: 0
Online: 1

Aktualita

XXII. KOLO – 20.11.2013 OTROKÁŘI - SCIPIO´S HELMET 6:2 (2:0)
SEDYHO NÁSTUP PO SEDMI LETECH V posledním podzimním i celoročním kole, navíc v posledním mači hracího dne od 21:10 hodin, proti poslednímu celku tabulky, ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce

Anketa

Jsou před námi poslední dvě kola, jak nakonec dopadneme

  první
0 (0,0%)

  druzí
5 (50,0%)

  třetí a horší
5 (50,0%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz