Úvod » Žyla Cup 2012 » Komentáře

OTROKÁŘI - MIX AND MATCH 4:1 (0:0)

publikováno 20.06.2012 (aktualizováno 22.06.2012)

TŘÍBODOVÉ ZMRTVÝCHVSTÁNÍ V PRAVÝ ČAS

Po dvou porážkách v řadě, navíc v minulém utkání bez vstřeleného gólu čekal na Otrokáře druhý tým tabulky. Mix and Match se prezentuje velmi kvalitním a důrazným futsalem, v němž uplatňuje zkušenosti z Hanspaulky a velkého fotbalu. Na místě se sluší a patří vyzdvihnout i výkony jejich gólmana. S jednoznačně nejmladším mužstvem naší divize máme vyrovnanou bilanci. Oba dva vzájemné zápasy provázel kvalitní výkon obou týmů, přičemž soupeř byl o něco fotbalovější. Sestava doznala oproti minulému zápasu jedno posílení v podobě Píchyho, jinak vše zůstalo při starém.

Moc dobře jsme si uvědomovali sílu soupeře, proti němuž se velice těžko otáčí, když se dostane do vedení. I přesto jsme v první půli byli překvapivě aktivnější a nebezpečnější. Nicméně největší šanci si vytvořil soupeř, když po Mureckově ztátě míče šel v trojnásobném přečislení na jediného obránce. Píchy s Johnym však situaci ustáli a následovala protiakce, z níž však nechal Mureck vyniknout gólmana na druhé straně. Poslední velkou šanci měl na svědomí Frankie, který svoji oblíbenou bodlostřelou gólmana naneštěstí nepropálil. Až na tyto momenty se první půle odehrála vesměs oboustranně opatrně a náznaky šancí a střely byly spíše blokovány.

Po změně stran se udála zřejmě klíčová tříminutovka celého utkání. Vše začalo hned po rozehrávce, když se dostal Orel s míčem až před vápno a jeho pokus tečoval obránce soupeře do protipohybu gólmana - 1:0. Hned po další akci spadli akcie hostí ještě níže, když postupoval Mureck s míčem podél pravé postranní čáry a střela téměř z nulového úhlu prošla gólmanovi pod tělem podruhé do branky - 2:0. Opařený soupeř ovšem začal ihned napadat a na delší dobu se usadil před naši brankou. Všechny pokusy jsme ale téměř bez problému blokli, nebo prostě míč odkopli. Samozřejmě jsme rovněž nespoléhali jen na dvougólové vedení a snažili se skóre zvýšit, protože protivník vydatně otevíral zadní vrátka a příliš se nevracel. Paličský den si dnes vybral Frankie, jenž zahodil hned tři tutové šance tváří v tvář gólmanovi a ze samostatného úniku jej zanedlouho následoval Ferri. Stejný hráč ale svoji minelu odčinil, když v brejku s Píchym střelou přes beka vyhnal pavouky z pravé šibenice - 3:0. Během celého zápasu chytal bezchybně Johny. Míče mu neypadávaly, případně je bezpečně vyrážel. Dvě minuty před koncem však nestačil na zakončení tváří v tvář, kdy Orel zapomněl hráče za sebou a mohlo být zaděláno na drama - 3:1. Toto však rezolutně odmítl Bob, jenž si parádně naběhl na křížnou přihrávku a uzavřel skóre utkání - 4:1. V jeho zbytku jsme už míč v pohodě drželi a pokud náhodou ne, opět jsme soupeře buď blokli, nebo míč jednoduše odkopli.

Dnešní výhra je velmi příjemným bonusem, jelikož jsme s ní vzhledem k naší početnosti příliš nepočítali. Ještě zládnout poslední utkání proti Bendyovcům a budeme moci slavit. Nesmíme je ale v žádném pípadě podcenit a zodpovědně bránit, jelikož dopředu jsou svoji rychlou hrou velmi nebezpeční. Na třetí pokus se nám konečně povedlo získat víc než patnáct bodů v první půlce sezóny a v případě nekontumace v příštím zápase máme jistotu 4. místa během letní přestávky.

Sestava a góly: Bob (1), Ferri (1), Frankie, Johny, Mureck (1), Orel (1), Píchy

+/- body: BUDOU DOPLNĚNY

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: futsal

Návštěv: 13753
Dnes: 0
Online: 2

Aktualita

XXII. KOLO – 20.11.2013 OTROKÁŘI - SCIPIO´S HELMET 6:2 (2:0)
SEDYHO NÁSTUP PO SEDMI LETECH V posledním podzimním i celoročním kole, navíc v posledním mači hracího dne od 21:10 hodin, proti poslednímu celku tabulky, ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce

Anketa

Jsou před námi poslední dvě kola, jak nakonec dopadneme

  první
0 (0,0%)

  druzí
5 (50,0%)

  třetí a horší
5 (50,0%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery