Úvod » Žyla Cup 2012 » Komentáře

SPORTING 2000 - OTROKÁŘI 1:5 (0:3)

publikováno 02.05.2012 (aktualizováno 10.05.2012)

SOUPEŘŮV SNAJPR UKÁZKOVĚ VYMAZÁN

Před třetím utkáním se letitějším otrokářům zcela jistě vracely vzpomínky na rok 2004. V premiérové do dvojky postupové OTRO-sezóně jsme se dvakrát střetli s naším dnešním soupeřem s vyrovnanou bilancí (4:7 a 9:3). Sporting po letech notně pozměnil sestavu, jejímž článkem byl i obávaný střelec Stieger, loni padesátkrát se trefivší v trojce na vedlejším hřišti. Zejména na něho byly během celého klání upínány zraky a bylo mu všemi dostupnými způsoby znemožňováno ohrožování branky. Před zápasem odpadal otrokář za otrokářem, k dopředu omluvenému Orýsovi se přidali ještě novic Dejv a Píchy a Orel, kterého se však podařilo skrz Frankieho telefonát přemluvit.

Samotný zápas začal z obou stran opatrně, ale první šanci si vytvořili domácí. Střela přes Murecka naštěstí minula i branku a podruhé hasil brejkový výpad výběhem Johny. Na druhé straně jsme se hned z prvního náznaku šance prosadili, když Ferriho střílená přihrávka zapadla přes stínujícího Frankieho po odrazu od země na zadní tyčku – 1:0. Druhý polonájezd na branku Oranjes opět uhasil Johny, jenž po chvilce dlouhým výhozem našel Orla, který po střele do ležícího gólmana servíroval na zlatém podnose Ferrimu – 2:0. Protivník začal hrát s vysunutým gólmanem a vytvářel si velký počet rohů, které jsme však účinně bránili bezchybnou poziční hrou. Pár minut před koncem se gólman Sportingu vysunul příliš daleko od své branky, čehož využil Mureck a jeho prudký, střílený lob zapadl přesně mezi břevno a skákajícího gólmana – 3:0. Zbylou část prvních pětadvaceti minut jsme odehráli v pohodě a soupeř se nedostal do žádné nebezpečné akce.

Po změně stran pokračoval zápas v zaběhnutém scénáři. Protivník ale začal hrát do plných, čímž se otevírala vrátka v jejich obraně. Dlouho, předlouho jsme nebyli schopni svá přečíslení proměnit a definitivně tím rozhodnout utkání. Sporting opovrhl možností snížit průběžný stav, kdy trojnásobnému přečíslení odolal Mureck a nastartoval tím brejk na druhou stanu. Definitivu v dnešním duelu napsal stejný hráč, jenž si naběhl na rozehraný roh a z první zacílil přesně a nechytatelně – 4:0. Poté se poprvé v zápase ukázal střelec Stieger, který z nulového úhlu napálil Johnyho do masky, od které míč přes tyč putoval mimo. Následně právě Johny a Mureck zkoušeli dopravit míč přes celé hřiště do prázdné branky, leč vždy neúspěšně. Ujal se až brejk tří na jednoho, který jsme si sice opět zbytečně zkomplikovali, ale akce nakonec dospěla až k Orlovi, který měl před sebou odkrytou branku – 5:0. Šanci na první letošní shout-out zhatil nakonec přece jen se prosadivší Stieger, který udělal Orla, vypálil a míč od Johnyho putoval od obou tyčí sice ven, nicméně po krátké konzultaci byl gól nakonec uznán – 5:1. Ještě před tím spálil Sporting dvě situace tváří v tvář gólmanovi, ale za aktivitu si dnes alespoň jeden gól zasloužil. Na druhé straně před prázdnou brankou mířil Frankie pouze do tyče a ještě v začátku první půle fantasticky vytěsňoval gólman soupeře Bobovu střelu z malého vápna.

Dnes jsme předvedli profesorskou, takticky na velmi vysoké úrovni účelnou hru. Jak už je uvedeno v úvodním odstavci, soupeřův kanonýr byl neustále hlídán jako oko v hlavě a dostával málo prostoru. S konečným hvizdem přijal soupeř svoji prohru sportovně a uznal kvalit Otrokářů. Jen víc takovýchto zápasů a hlavně takto férových soupeřů. Veliké díky Orlovi, který navzdory zranění nakonec dorazil a hodně nám dnes pomohl. Vše zapito v Kozlovně a v tabulce posun na 4. místo.

Sestava a góly: Bob, Dukin, Ferri (2), Frankie, Johny, Mureck (2), Orel (1)

+/- body: BUDOU DOPLNĚNY

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: futsal

Návštěv: 13753
Dnes: 0
Online: 3

Aktualita

XXII. KOLO – 20.11.2013 OTROKÁŘI - SCIPIO´S HELMET 6:2 (2:0)
SEDYHO NÁSTUP PO SEDMI LETECH V posledním podzimním i celoročním kole, navíc v posledním mači hracího dne od 21:10 hodin, proti poslednímu celku tabulky, ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce

Anketa

Jsou před námi poslední dvě kola, jak nakonec dopadneme

  první
0 (0,0%)

  druzí
5 (50,0%)

  třetí a horší
5 (50,0%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery