Úvod » Žyla Cup 2011 » Komentáře

OTROKÁŘI - PANŤÁCI 3:2 (1:1)

publikováno 16.11.2011 (aktualizováno 17.11.2011)

K BRONZOVÉ OBHAJOBĚ PŘISPĚLI POSILA I NAVRÁTILEC

V posledním zápase sezóny čekal na Oranjes tým Panťáků a současně šance poprat se o třetí místo, poslední pozici ověnčenou finanční prémií. Za umístění na bronzové pozici se ve druhé lize inkasuje tisícikoruna, která by Otrokářům samozřejmě pomohla, ale především bronzová pozice náramně slušela po podzimní spanilé sedmizápasové vítězné jízdě. Čekal však nesnadný úkol v podobě zdolání nepříjemných Panťáků a současně zaváhání Zlatých Tygrů v následujícím utkání proti Mix and Match. Vzhledem k absenci Orla a na Seychelách se rekreujícího Frankieho jsme na poslední zápas registrovali hráče našeho soupeře pro příští sezónu Blitzkriegu, Petra Bendu, který do utkání ještě později promluvil.

Očekávaný opatrný úvod se naplnil do puntíku. Šancí bylo pramálo, jelikož obě mužstva si zakládala na defenzívě a plnily ji bezchybně. Jako první hrozili střelami z dálky Panťáci, ale Johny se překvapit nenechal. Na úvodní gól se čekalo čtvrt hodiny a vstřelili jsme jej my, kdy Dragula dostal výstavní přihrávku za obranu a sám před gólmanem z první se nemýlil - 1:0. Zanedlouho mohl zvýšit Mureck, ale stejně jako minulý týden, i dnes jej v samostatném nájezdu vychytal gólman. Vše směřovalo k herně i výsledkově úspěšné první půli, když soupeř vystřeli mezi nohama bránícího hráče do protipohybu gólmana, který střelu jen lehce lízl na zadní tyč - 1:1.

Ve druhé části mohlo být hodně zle, kdy nejprve soupeř nastřelil jedovatou ranou zpoza vápna tyč a následně byl za protesty proti faulu vyloučen na dvě minuty žlutým napomínáním Dragula. Oslabení jsme však, až na jednu šanci z jeho závěru, odehráli bravůrně a položili základ pro získání bodů v tomto klání. Po několika málo okamžicích jsme předvedli akci, za kterou by se nemuseli stydět ani největší umělci sportu jménem futsal. Přes čtveřici Dukin - Bob - Dragula - Bendy šly přihrávky na jeden dotyk, jenž zakončovala právě naše nová jednozápasová posila výstavní střelou z první podél padajícího goalieho - 2:1. A šance na pojištění výsledku pokračovaly. Mureck však podruhé v zápase vyhořel v samostatném nájezdu a Bobovi chyběl k dopravení míče do odkryté branky krok. Trest přišel dvě minuty před koncem, kdy střelu směřující do Johnyho koše hokejovou tečí usměrnil soupeřovic hráč na zadní tyč - 2:2. V té chvíli by se v gólmanovi krve nedořezal a následovalo několik prachsprostých výrazů na adresu tečujícího hráče. Oranjes však hrají až do konce a do minuty převážili vedení na svou stranu, když Píchy sám před gólmanem z první usměrnil do branky přihrávku z levé strany - 3:2. Zbytek zápasu byl o nepouštění soupeře do ohrožení branky, což se povedlo.

V následujícím utkání prohrál Zlatý Tygr s Mix and Match a vzhledem k odečtu tří bodů Zoomenů jsme obhájili 3. místo z loňského roku a vyhnuly se nepříjemným starostem o záchranu, jelikož hranice 37 bodů nebyla vůbec jistotou záchrany. Letošní sezónu můžeme rozhodně považovat za velmi úspěšnou. Spanilou podzimní jízdu jsme bohužel neokořenili postupem, ale i bronz je po 10. místě po odehrání poloviny zápasů velmi pěkné. Dnes odehrál poslední utkání v oranžovém dresu Dragula, který příští rok nebude z rodinných důvodů stíhat. Už v létě skončil Daubinho, čili pro příští sezónu potřebujeme posílit alespoň o dva hráče. Po zápase následovala pitka, tentokrát v Cohibě a po návratu kapitána Frankieho ještě je v plánu dokopná. Do první ligy nakonec postupují z prvního místa Aliatel Connectors a druhá Chemie, posledního Černého Petra nakonec vyfasovali hráči Unrealu. Obhajobě bronzu zdar a v nové sezóně nashledanou!

Sestava a góly: Bendy (1), Bob, Dragula (1), Dukin, Johny, Mureck, Píchy (1)

+/- body: +3: Dragula; +1: Mureck; 0: Bendy, Bob, Dukin, Píchy

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: futsal

Návštěv: 13753
Dnes: 0
Online: 2

Aktualita

XXII. KOLO – 20.11.2013 OTROKÁŘI - SCIPIO´S HELMET 6:2 (2:0)
SEDYHO NÁSTUP PO SEDMI LETECH V posledním podzimním i celoročním kole, navíc v posledním mači hracího dne od 21:10 hodin, proti poslednímu celku tabulky, ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce

Anketa

Jsou před námi poslední dvě kola, jak nakonec dopadneme

  první
0 (0,0%)

  druzí
5 (50,0%)

  třetí a horší
5 (50,0%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery