Úvod » Žyla Cup 2011 » Komentáře

MIX AND MATCH - OTROKÁŘI 3:0 (2:0)

publikováno 09.11.2011 (aktualizováno 15.11.2011)

TENTOKRÁT TO NEŠLO

V předposledním podzimním a současně celosezónním zápase jsme se utkali se zachraňujícími se Mix and Match. Protivník, kterého jsme na jaře v téměř plné sestavě udolali v hodině dvanácté o gól nutně potřeboval naplno bodovat, pokud si chtěl ještě udržet naději na setrvání ve druhé lize. Otrokáři by pro změnu případnou výhrou udrželi vedoucí dvojici Chemie a Aliatelu na nejbližší distanc. Předem byl omluven Orýs, který vynechá i poslední duel sezóny proti Panťákům, a v den utkání se ještě omluvil pro zranění kotníku Orel, což se v průběhu utkání ukázalo jako velmi nepříjemné, jelikož mladý a běhavý soupeř měl čtyři kusy za lajnou.

Od prvních minut byl znát zejména věkový rozdíl mezi oběma týmy. Domácí v podstatě běhali velmi rychle dopředu, dozadu, doleva, doprava a my častokrát nevěděli kam dříve skočit. Kdyby během úvodních minut, které jsme odehráli ve čtyřech bez možnosti střídat, protivník vedl o dva, tři góly, nikdo by se nemohl ničemu divit. Několikrát však zasáhl skvěle Johny a jednou zvonilo po střele ze střední vzdálenosti břevno. Mix and Match se po nějakých patnácti minutách dostali do zaslouženého vedení. Dva jejich hráči si vyměnili posty a nepokrytý nabíhající hráč střílel z první do protipohybu gólmana. I přestože si Johny na míč sáhl, nedokázal zabránit v jeho cestě do sítě - 0:1. Ještě hůř bylo o další dvě minuty později, kdy po Píchyho ztrátě míče střílel z nějakých deseti metrů soupeřovic hráč přesně do šibenice. Zde je nutno vyčinit gólmanovi, že byl příliš zalezlý v brance a navíc ještě postavený u pravé tyče - 0:2. V podstatě jedinou šanci jsme měli ještě za nerozhodného stavu, kdy Dukin v těžké pozici jen těsně míjel branku po výhozu gólmana.

Po změně stran jsme mohli utkání zdramatizovat, když se dostal Mureck do dvou úniků sám na gólmana. Naneštěstí ani jeden z nich proměnit, když jej strážce svatyně domácích v obou případech vychytal. Tyto dva momenty ještě rozdělila situace, kdy Píchyho přihrávku vystihl jeden ze soupeřů, rychle si vyměnil míč se spoluhráčem, který tváří v tvář Johnymu nezaváhal - 0:3. V závěru utkání jsme ještě dostali výhodu dvouminutové přesilovky, kde však udělená žlutá karta za sražení zezadu v pozici posledního byla rozhodně velmi mírná. Početní výhodu jsme už s podporou gólmana naneštěstí zpackali navlas stejně, jako minulý zápas. Pomalá hra, nevystřelení z první, neroztažení při vedení míče. Největší šanci měl protivník, ale odkop se do odkryté branky nevešel. Závěrečný hvizd byl pro nás dnes vysvobozením.

Dnes jsme na soupeře neměli. Je škoda, že nemohli dorazit Dragula s Daubinhem, kteří by při Orýsově absenci dokázali vepředu podržet míč, respektive si tělem odstavit protihráče. Protivník nás uběhal celých padesát minut, zaslouženě zvítězil a dál může snít sen o záchraně ve dvojce. Dnešní prohrou, navíc letos premiérově bez vstřeleného gólu, jsme definitivně ztratili šanci na postup do první ligy (s výjimkou kontumace v utkání Chemie - Aliatel Connectors) a klesli v tabulce na páté místo. Příští středu však ještě můžeme v případě výhry nad Panťáky a zaváhání Zlatých Tygrů ještě skončit třetí a uzmout prémii ve výši jedné tisícikoruny za toto umístění. Budeme ovšem muset předvést o poznání lepší výkon a zejména být ve větším počtu než dnes.

Sestava: Bob, Dukin, Frankie, Johny, Mureck, Píchy

+/- body: ???

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: futsal

Návštěv: 13753
Dnes: 0
Online: 1

Aktualita

XXII. KOLO – 20.11.2013 OTROKÁŘI - SCIPIO´S HELMET 6:2 (2:0)
SEDYHO NÁSTUP PO SEDMI LETECH V posledním podzimním i celoročním kole, navíc v posledním mači hracího dne od 21:10 hodin, proti poslednímu celku tabulky, ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce

Anketa

Jsou před námi poslední dvě kola, jak nakonec dopadneme

  první
0 (0,0%)

  druzí
5 (50,0%)

  třetí a horší
5 (50,0%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery