Úvod » Žyla Cup 2011 » Komentáře

OTROKÁŘI - UNREAL 3:5 (0:2)

publikováno 02.11.2011 (aktualizováno 07.11.2011)

PO HRUBÝCH CHYBÁCH ÚCTYHODNÁ SÉRIE KONČÍ

Do utkání s Unrealem vstupovali Otrokáři v nejsilnější možné sestavě, kdy je po absenci z minulého týdne doplnil Orel. Úspěch v utkání s dnešním soupeřem závisí na uhlídání jejich šutéra Svobody, se 47 vstřelenými góly nejlepšího střelce divize, kterého jsme na jaře ukázkově vymazali. Dnes se však měl zrodit zcela jiný průběh utkání, ale nepředbíhejme.

V první šanci jsme se ocitli my, ale Frankie dostal přihrávku před prázdnou branku na dlouhou nohu. Oproti tomu soupeř hned svoji první šanci využil, kdy se po chybě ve středu pole dostala do úniku dvojice hráčů Unrealu, která jej zakončila střelou do prázdné - 0:1. Svoboda první gól připravil a druhý vsítil po dalším laciném zaváhání sám, kdy ještě obešel Johnyho a vracejícímu se gólmanovi ještě nasadil jesle - 0:2. Poprvé na podzim jsme prohrávali o dva góly a do konce půle jsme nevěděli, co s tím.

Po změně stran bylo ještě hůř, když opět Svoboda unikal po kraji sám a vyběhnuvšímu Johnymu nasadil druhé jesle - 0:3. Otrokáři se však nevzdávají za žádného stavu a toto záhy potvrdil Bob, který dostal výstavní námaz od protivníka z autu a sám před gólmanem touto nabídkou nepohrdl - 1:3. Hned vzápětí se odehrály na hřišti situace, které mohly průběh celého zápasu převrátit naruby. Po rozehraném rohu směřoval míč do autu, hráči Unrealu přestali včetně gólmana všichni hrát a duchapřítomný Frankie si doběhl pro míč a okamžitě jej poslal do branky. Protivník samozřejmě protestoval, nicméně rozhodčí se přesvědčit nenechal a bylo zdramatizováno - 2:3. Ještě jsme dostali výhodu přesilovky, ale v ní jsme ani nevystřelili. Hned po jejím konci se odehrál druhý klíčový moment, který definitivně rozhodl, že body dnes Otrokáři přenechají soupeři. Nepříliš prudkou střelu z větší vzdálenosti Johny podcenil a pod rukou mu lacino propadla do sítě - 2:4. Rozhozený goalie poté ještě inkasoval další střelu zdáli, zde však je třeba zmínit, že byla trefena bodlem a točila se směrem od gólmana - 2:5. V závěru utkání, kdy byl společně s Frankiem vyloučen ještě hráč soupeře za vzájemné okopávání, již s pomocí Johnyho ještě výsledek kosmeticky upravil Dukin, ale to bylo z naší strany vše - 3:5.

Dnes jsme nehráli dobře, soupeř dal první tři góly velmi lacino a dotahovat do zatažené obrany je velice těžké. Velká škoda je nevyužité přesilovky a následného čtvrtého gólu. Tyto dva momenty definitivně rozhodly zápas v náš neprospěch. Po této porážce klesáme v tabulce na 3. místo se ztrátou bod na druhý Aliatel a čtyři na první Chemii. Příště máme od 19:24 Mix and Match, musí přijít napravení herní reputace.

Sestava a góly: Bob (1), Dukin (1), Frankie (1), Mureck, Johny, Píchy, Orel, Orýs

+/- body: -2: Frankie, Orel; -3: Bob, Dukin, Mureck, Orýs; -4: Píchy

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: futsal

Návštěv: 13753
Dnes: 0
Online: 2

Aktualita

XXII. KOLO – 20.11.2013 OTROKÁŘI - SCIPIO´S HELMET 6:2 (2:0)
SEDYHO NÁSTUP PO SEDMI LETECH V posledním podzimním i celoročním kole, navíc v posledním mači hracího dne od 21:10 hodin, proti poslednímu celku tabulky, ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce

Anketa

Jsou před námi poslední dvě kola, jak nakonec dopadneme

  první
0 (0,0%)

  druzí
5 (50,0%)

  třetí a horší
5 (50,0%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz