Úvod » Žyla Cup 2011 » Komentáře

ALIATEL CONNECTORS - OTROKÁŘI 0:4 (0:0)

publikováno 26.10.2011 (aktualizováno 28.10.2011)

ŠESTÝ LETOŠNÍ SHOT-OUT A SEDMÁ VÝHRA V ŘADĚ

Čtyři kola před koncem začíná ve druhé západní divizi jít do tuhého. Dnes se střetlo prvních šest týmu ve vzájemných zápasech, což mohlo více rozluštit tajenku případných postupujících a sestupujících. Hned v prvním utkání toho dne jsme ve smrtících 16:45 přivítali Aliatel Connectors v přímém souboji o druhé místo tabulky. Connectorům jsme měli co vracet za jarní fiasko (2:6), ale měli jsme se na pozoru před jejich podzimní bilancí, kdy dosud pouze jednou ztatili body prohrou s Unreal. Věděli jsme, že případná výhra nás posune na druhé místo a přepíše další rekord v podobě dosažení sedmi vyhraných utkání v řadě. Sestava byla, kromě omluveného Orla, totožná minulého týdne, stejně jako diváci, kromě Mekkiho.

Hned od úvodu obě mužstva předváděla pohledný futsal, vynikala zejména v nasazení a v defenzivní činnosti. Příliš vyložených šancí však úvodní pětadvacetiminutovka nenabídla. Otrokáře dvakrát vychytal gólman domácích, který nejprve Orýsovi lapil samostatný únik a po chvilce vygumoval jeho střelu z pravé strany. Na druhé straně se po kolmici za obranu ocitl v šanci hráč Aliatelu, nicméně i Johny byl hodně rychle z branky venku. Za zmínku jistě stojí i dvě nedotažená přečíslení, kdy nám míč vlivem notně podmáčeného terénu utekl do autu.

Trpělivá hra z naší strany pokračovala i po prohození stran. Přestože se gólman domácích Krutský překonával, gól v jeho síti byl vzhledem k převaze Oranjes otázkou času. Střelecký účet utkání otevřel Píchy, který se na vápně obtočil okolo svého bodyguarda a milimetrově přesným bodlem se trefil přesně k tyči - 1:0. Neuběhly ani tři minuty a rozehraný roh uklidil do levé šibenice z první Mureck - 2:0. Connectoři se snažili, co mohli, ale kromě jedné střely těsně nad se k ničemu nedostali. Naopak uklidňujícího gólu dosáhl Frankie s drobným přispěním vracejícího se hráče Aliatelu, jenž ve snaze zabránit přihrávce Mureckovi před prázdnou branku poslal míč pod padajícím gólmanem do sítě - 3:0. Protivník nepolevoval a snažil se s utkáním cokoliv udělat. Dvě střely přes stínujícího Frankieho reflexivně vyrazil Johny, stejně jako Píchyho prodloužený balon hlavou, který změnil směr na zadní tyč. Závěr utkání přinesl ještě dvě šance. Skóre utkání uzavřel Dukin, který prošel pravou stranou a gólmana padajícího pod nohy překonal krásným obloučkem - 4:0. Soupeři alespoň k čestnému úspěchu v závěru utkání nechybělo moc, ale brejk dvou na jednoho přetavil jejich útočící hráč jen ve střelu, kterou naštěstí odrazila tyč. Dnes vyšel střelecky naprázdno Bob, kterého v největší šanci skvěle vychytal gólman Aliatelu, ale nakonec to nikomu nevadilo.

Dnešní vítězství je zasloužené. Byli jsme po celý zápas nebezpečnější, fotbalovější a své šance jsme proměňovali. V tabulce jsme se, minimálně do příští středy, posunuli na druhé místo a dnešního soupeře odsunuli na "bramborovou" pozici. Příště máme od 18:31 Unreal v čele se snajprem Svobodou. Na čelo tabulky ztrácíme na vedoucí Chemii bod, ale vzhledem k horším vzájemným zápasům vlastně body dva a na sestup již máme náskok velice slušných devět bodů. Dnešní výhra navíc přepsala další rekord, kdy jsme o jeden zápas prodloužili dosud nejdelší sérii vítězných utkání na sedm. Ještě je ve hře prémie za nejmenší počet obdržených gólů, kde máme pouze o jeden gól víc než vedoucí Zoomeni. Návštěva Kozlovny vzhledem k brzkému startu utkání samozřejmě proběhla, v průběhu dorazili ještě Voyta a Mekki.

Sestava a góly: Bob, Dukin (1), Frankie (1), Johny, Mureck (1), Orýs, Píchy (1)

+/- body: +4: Mureck, Orýs; +3: Frankie, Píchy; +1: Bob, Dukin

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Johny01 | 28.10.2011 13:40
Vážně se to píše Shot-out? V tom případě Google kecá
Osobní profil Dukin08 | 27.10.2011 13:52
Shot-out:-)
Dobrej komentář.I výkon.Jen tak dál!

Kategorie: futsal

Návštěv: 13753
Dnes: 0
Online: 2

Aktualita

XXII. KOLO – 20.11.2013 OTROKÁŘI - SCIPIO´S HELMET 6:2 (2:0)
SEDYHO NÁSTUP PO SEDMI LETECH V posledním podzimním i celoročním kole, navíc v posledním mači hracího dne od 21:10 hodin, proti poslednímu celku tabulky, ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce

Anketa

Jsou před námi poslední dvě kola, jak nakonec dopadneme

  první
0 (0,0%)

  druzí
5 (50,0%)

  třetí a horší
5 (50,0%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz