Úvod » Žyla Cup 2011 » Komentáře

AC ZLATÝ TYGR - OTROKÁŘI 2:6 (1:4)

publikováno 28.09.2011 (aktualizováno 02.10.2011)

DVOJITÝ COMEBACK A ZATÍM NEJLEPŠÍ PODZIMNÍ VÝKON

Jelikož Žyla Cup je v plném proudu i o státních svátcích, hned následující týden po zdolání předposledního Datisu jsme se střetli se Zlatými Tygry. Omluvenka za omluvenkou, zejména v podobě dovolených padala jedna za druhou na Otrokáře a vykrystalizovala v následující čtveřici: Mureck, Orel, Orýs a Píchy. Reálně vzhledem k účasti ostatních hrozilo, že neposkládáme tým. Do zbraně byli povoláni po jarní části skončivší Daubinho a po téměř půl roce Dragula, což se ukázalo jako skvělý tah. Tygrům pro změnu chyběl jejich nejlepší hráč Kreuz, bez něhož jsou poloviční.

Utkání s dnešním soupeřem bývají vždy o prvním gólu, jelikož devízou obou týmů je zejména defenzíva. Nelze se tedy divit, že úvod duelu se odehrával ve středu pole a ani jeden tým se nikam nehnal. Jako první zaujal navrátilec Daubinho, který od levé postranní čáry střílel zatím jen do boční sítě, ovšem hned záhy našel Dukin nádhernou křížnou přihrávkou na zadní tyči Boba, který s nezvyklým přehledem uklidil míč do branky - 1:0. Za další tři minuty došlo před vápnem Tygrů k faulu. Míč si postavil Daubinho a přímou střelou pod břevno vytrestal špatně stojícího gólmana soupeře - 2:0. Gólově bohatý první poločas přiživil i soupeř, když se jejich útočník hokejovou tečí s pomocí odrazu od tyče prosadil přes Dukina po rozehraném rohu - 2:1. Svůj podíl na inkasovaném gólu však stejný hráč hned v zápětí odčinil, když ve spolupráci s Dragulou proměnil střelou do protipohybu gólmana přečíslení dva na jednoho - 3:1. Gólmanovi soupeře dnes dělali standardní situace Oranjes skutečně problémy. I další Daubinhova střela se ujala, tentokrát pumelice vymetla levou šibenici branky Tygrů - 4:1. Mohli jsme i odskočit na čtyřgólový rozdíl, ale brejkovou situaci jsme zkazili špatnou finální přihrávkou.

I po prohození stran protivník nepůsobil nikterak nebezpečně. Nelze mu samozřejmě upřít snahu, nicméně dnes skutečně na Otrokáře neměl. Paradoxně se mu povedlo snížit, přičemž jim k tomu dopomohla chyba Draguly, jenž ztratil na půlící čáře míč v souboji se dvěma domácími hráči a následný brejk dovezli unikající Tygři i přes Daubinha do prázdné branky - 4:2. Ve zbytku utkání, až na světlé výjimky, dominovalo jedno mužstvo. Dukin v úniku udělal kličku gólmanovi, ale střílel jen do boční sítě. O to pohlednější akcí se prezentoval ve spolupráci s Dragulou, na jejímž konci byl po sérii přihrávek na zadní tyči opět bezchybný Bob - 5:2. Střelecký účet utkání uzavřel nejčastější dnešní nahravač Dragula, který ze vzduchu z první namířil do brány Daubinhův střílený přímý kop - 6:2. Posledních deset minut se utkání jen dohrávalo. Otrokáři drželi míč a soupeř se prakticky nedostával do ohrožení jejich branky. Závěr utkání si, stejně jako svoji zákeřnou hru a nesoudnost za rámeček nedají. Při dalším přímém kopu a snaze Boba stínit gólmanovi do něho tento oběma rukama strčil a následovala drobnější potyčka. Z této situace nakonec odešli dva hráči soupeře a jeden Oranjes oceněni žlutým napomenutím. Toto se odehrávalo v samém závěru utkání, ve kterém byl ještě Daubinho udeřen v souboji pěstí do obličeje. Konec zápasu byl ještě provázen komentářem jednoho hráče z tábora soupeře se slovy ať si Žyla strčí Handla, celý Žyla Cup i nás všechny třeba do prdele!!! Na závěr utkání tedy trochu komická vložka ze strany soupeře, který po dobu celého zápasu každý souboj komentoval negativními narážkami a dožadoval se opaku.

Sumasumárum třetí výhra v řadě proti týmu v tabulce se umístivšímu nad námi byla zalita již po třetí v Kozlovně při sledování utkání Plzně v Miláně v rámci Ligy mistrů. Nejvíce potěšující je, že jsme ji dosáhli po velmi dobrém týmovém a, troufnu si říct, nejlepším letošním výkonu vůbec. Příště od 21:10 s Prague Zoomen, aktuálně druhým týmem tabulky, v níž jsme se posunuli na aktuálně 5. místo, přičemž mezi 3. a 8. místem je rozdíl pouhé 2 body!!!

Sestava a góly: Bob (2), Daubinho (2), Dragula (1), Dukin (1), Frankie, Johny

+/- body: +4: Bob, Daubinho, Dragula, Dukin; 0: Frankie

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Johny01 | 30.09.2011 0:24
Díky za korekturu. Komentář jsem psal ještě ve vítězné euforii hned časně ráno, proto ty nesrovnalosti
Osobní profil Dukin08 | 29.09.2011 10:57
Pic, včera dobry, souprř vyhovoval.Škoda toho závěru, ale zase jsme se hecli a nakopáno nedostali.Všichni nestřídající mají +4. Jo, na první gol jsem Bobovi dával já:-)

Kategorie: futsal

Návštěv: 13753
Dnes: 0
Online: 3

Aktualita

XXII. KOLO – 20.11.2013 OTROKÁŘI - SCIPIO´S HELMET 6:2 (2:0)
SEDYHO NÁSTUP PO SEDMI LETECH V posledním podzimním i celoročním kole, navíc v posledním mači hracího dne od 21:10 hodin, proti poslednímu celku tabulky, ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce

Anketa

Jsou před námi poslední dvě kola, jak nakonec dopadneme

  první
0 (0,0%)

  druzí
5 (50,0%)

  třetí a horší
5 (50,0%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz