Úvod » Žyla Cup 2011 » Komentáře

OTROKÁŘI - HEROES 12:0 (6:0)

publikováno 14.09.2011 (aktualizováno 15.09.2011)

POVINNÁ VÝHRA VYGRADOVALA V PŘÍJEMNOU KANONÁDU

Druhý podzimní duel postavil Otrokářům do cesty celek Heroes. Jedná se o mužstvo, jehož označení na první pohled budí strach, nicméně když se podíváte na jeho letošní výsledky, obavy jdou rázem stranou. Skóre 18:93 a pouhé 3 body, navíc díky kontumační výhře, jasně ukazují na prvního aspiranta sestupu, v tomto případě minimálně o jednu úroveň níž. Nicméně zejména férovost a vytrvalost hráčů soupeře i přes nekončící debakly budiž příkladem ostatním týmům. Dnes chyběli Orýs a navrátilec Džejtý, které pro změnu doplnil Píchy.

V prvních minutách vůbec nic nenasvědčovalo, že utkání bude naší jednoznačnou záležitostí. Naopak jako první se mohli střelecky prosadit hosté, ale to by museli před Johnym být trošičku důraznější. Po dalším náznaku udělal gólman rychlým výběhem průtrž trápení otrokářských řad a záhy se již začaly sypat góly do správné branky. Vzhledem ke konečnému výsledku nebude výčet gólů popsán do detailu. V podstatě od nějaké páté minuty existovalo, až na světlé výjimky, na hřišti jen jedno mužstvo. Soupeře jsme v podstatě celý zápas přehrávali jak pohybem bez balonu, tak individuálními schopnostmi. První gól zaznamenal Mureck, kterého po Dukinově presinku následoval střelou do prázdné Orel. Třetí gól vstřelil Bob, který záhy svým druhým zásahem zvýšil už na čtyřbrankový rozdíl. Orel přidal pátý zářez na pažbu pěknou jedovkou z dobrých patnácti metrů a poločasový výsledek vyšperkoval svým letošním premiérovým gólem a současně trefou po téměř dvou letech Frankie. Jeho střela z nulového úhlu nachytala špatně stojícího gólmana Heroes na švestkách.

Po změně stran pokračoval zaběhnutý scénář a bylo jen otázkou času, než přidáme další góly. Orel s Bobem zkompletovali oba dva čtyřgólové příspěvky a zejména Bob své šance proměňoval s neobvyklou chladnokrevností. Oproti tomu Frankie se vpředu trápil a několik tutových šancí zejména kvůli záklonu při sřelbě zakončil střelou příliš vysoko nad branku. Ve druhé půli se konečně prosadil i Dukin, nejprve střelou po uvolnění a následně doklepávačkou, kterou otřel ještě o tyč. Střelecké hody se nakonec zastavily na čísle dvanáct. Protivníkům se nepovedlo z několika šancí vstřelit ani čestný úspěch, byť by si jej vzhledem k nasazení a férovosti určitě zasloužili.

Tříbodovou povinnost jsme tedy splnili a ještě se nám povedlo vylepšit si skóre v tabulce. Vítězství však mohlo být mnohem vyšší, nebýt Frankieho paličského večera, několika zahozených šancí Dukina tváří v tvář gólmanovi a Orlem zazděných, jedeovkami řešených vyložených šancí. Příště to proti Datisu, který je v tabulce se šesti body předposlední, ale bude určitě těžší. Je potřeba počítat s větší fotbalovostí a nasazením. Doufejme, že se nám povede navázat na dnešní vítězství a opět si zlepšíme skóre v tabulce, v níž jsme se alespoň na jeden týden posunuli na první nesestupové, osmé místo.

Sestava a góly: Bob (4), Dukin (2), Frankie (1), Johny, Mureck (1), Orel (4), Píchy

+/- body: +10: Dukin, Mureck; +8: Orel; +6: Bob, Píchy; +4: Frankie

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: futsal

Návštěv: 13753
Dnes: 0
Online: 5

Aktualita

XXII. KOLO – 20.11.2013 OTROKÁŘI - SCIPIO´S HELMET 6:2 (2:0)
SEDYHO NÁSTUP PO SEDMI LETECH V posledním podzimním i celoročním kole, navíc v posledním mači hracího dne od 21:10 hodin, proti poslednímu celku tabulky, ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce

Anketa

Jsou před námi poslední dvě kola, jak nakonec dopadneme

  první
0 (0,0%)

  druzí
5 (50,0%)

  třetí a horší
5 (50,0%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery