Úvod » Žyla Cup 2011 » Komentáře

PANŤÁCI - OTROKÁŘI 9:6 (4:3)

publikováno 29.06.2011 (aktualizováno 12.07.2011)

DAUBINHO DÍKY A HODNĚ ŠTĚSTÍ!!!

Poslední zápas proti Panťákům provázely dvě důležité události. Případná výhra by nás posunula o něco blíže čelu tabulky, ale především jsme se loučili s naším historicky nejlepším hráčem, nejlepším střelcem, jedním z týmových duchů a fajn člověkem. Ano, je tomu tak. Již během dřívějších jarních zápasů Daubinho avizoval, že letošní jaro bude jeho posledním a dnes se tomu skutečně stalo. Svoji unikátní sbírku startů a gólů tak Daubinho již nerozšíří. Chtěli jsme mu proto připravit vítěznou rozlučku se spoustou jeho vstřelených gólů. To druhé se povedlo, to první bohužel ne.

Utkání začalo dvěma spálenými šancemi našeho týmu, na které reagovali Panťáci proměněním hned své první střely na branku. Projektil vypuštěný přes hradbu těl Johny sice vyrazil, ale jen na zadní tyč - 0:1. Hlavní aktér dnešního zápasu si svoji derniéru naplno užíval a do dvou minut vyrovnal svojí oblíbenou střelou na zadní tyč - 1:1. Jenže za další minutu udělal hrubku při bránění Orel, když se nechal se předskočit při bránění a ani vyběhnuvší Johny pohromě nezabránil - 1:2. Opět jsme vyrovnali, po nějakých třech minutách a tentokrát se připomenul Píchy, jenž hlavičkou dorazil přečíslení tří na dva - 2:2. Jenže co čert nechtěl, následovala opětovná chyba při defenzivní činnosti a brejk se zakončením do prázdné branky - 2:3. Dnešní oboustranný festival nebránění opět přiživil Daubinho, opět bombou ze své levé nohy - 3:3. Trend inkasovaných gólů po našich vstřelených jsme ovšem nepřerušili ani nyní, což korunoval výstavním vlastencem Píchy - 3:4. Paradoxní navíc je, že jsme nedokázali využít situace, kdy byl brankář soupeře oslňovaný sluncem a naopak všechny střely na naši branku skončili především díky defenzivní laxnosti v naší brance.

Po výměně stran jsme opět velice rychle vyrovnali skóre, tentokrát sestřelecky prosadil z oblasti vápna Dukin - 4:4. Dnes však naše defenzivní pojetí působilo hodně ospalým dojmem a když jsme dovolili protihráči sice v brejku, ale neohroženě postupovat středem, musel po střele z vápna na zadní tyč přijít zákonitý trest - 4:5. Naposledy se nám povedlo vyrovnat a opět u toho byl Daubinho a jeho oblíbená střela levačkou, jenž zkompletoval svůj poslední OTRO-hattrick - 5:5. Zápas se definitivně zlomil v poslední pětiminutovce ve které jsme po sérii chyb inkasovali tři slepené góly. Nejprve si neporozuměli Johny s hráči před sebou, kdy se od jednoho z nich odrazil míč k volnému Panťákovi, který ihned chladnokrevně trestal - 5:6. Druhý laciný gól pramenil z chyby ve středu pole a následného přečíslení, které skončilo útočným skluzem a doklepnutím balonu do prázdné branky - 5:7. A třetí gól přišel již v době, kdy do konce zápasu chyběly poslední dvě minuty ze střely do protipohybu ve druhé půli velmi statického Johnyho - 5:8. Svým způsobem a logicky se jako poslední jarní OTRO-borec trefil svým čtvrtým gólem v zápase Daubinho a jeho vymetení pravé šibenice slabší pravou nohou stálo skutečně za to - 6:8. Nicméně poslední slovo měli opět Pantáci a s konečným hvizdem a opět s vydatným přispěním Johnyho pasivity uzavřeli přestřelku - 6:9.

Dnes jsme si vybrali zejména v defenzivních řadách hotovou dovolenou. Tolik inkasovaných gólů po hrubých chybách, nevracení se a nepodržení gólmana jsme už hodně dlouho neobdrželi. Jako omluva může posloužit fakt, že Johny chytal se zraněním v podobě naraženého prstu. Nicméně měl tentokrát zůstat doma! Prohra nás osoudila strávit letní přestávku na historicky nejhorším místě ve dvojce. Desáté a zároveň druhé sestupové místo však není, vzhledem k rozdílu v tabulce, žádnou velkou tragédií. Čtvrté místo je od nás vzdáleno pouhé tři body. Konečné umístění je z velké části zapříčiněno absencí gólmana téměř v polovině zápasů. Podzim bude krušný. Ubude vstřelených gólů, ale přijdou noví mladí a snad i perspektivní hráči. DAUBINHO, JEŠTĚ JEDNOU DÍKY A HODNĚ ŠTĚSTÍ!!! BYLY TO S TEBOU KRÁSNÉ CHVÍLE A NIKDY NA TEBE NEZAPOMENEME!!! SNAD SE JEDNOU VRÁTÍŠ!!!

Sestava a góly: Bob, Daubinho (4), Dukin (1), Frankie, Johny, Mureck, Píchy (1), Orel

+/- body: +1: Bob; 0: Dukin; -1: Orel; -2: Mureck; -3: Daubinho, Píchy; -4: Frankie

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: futsal

Návštěv: 13753
Dnes: 0
Online: 1

Aktualita

XXII. KOLO – 20.11.2013 OTROKÁŘI - SCIPIO´S HELMET 6:2 (2:0)
SEDYHO NÁSTUP PO SEDMI LETECH V posledním podzimním i celoročním kole, navíc v posledním mači hracího dne od 21:10 hodin, proti poslednímu celku tabulky, ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce

Anketa

Jsou před námi poslední dvě kola, jak nakonec dopadneme

  první
0 (0,0%)

  druzí
5 (50,0%)

  třetí a horší
5 (50,0%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz