Úvod » Žyla Cup 2011 » Komentáře

OTROKÁŘI - MIX AND MATCH 2:1 (0:0)

publikováno 22.06.2011 (aktualizováno 12.07.2011)

HRÁT SE MÁ AŽ DO ÚPLNÉHO KONCE

Po vítězství nad Unrealem a zamotání horní poloviny tabulky chtěli Otrokáři bodovat i ve svém předposledním jarním utkání. V cestě stál tým, jenž loni suverénní podzimní jízdou opanoval severní třetí ligu a rozhodně ani v dosavadních výsledcích ve dvojce nepaběrkuje. Před dnešním utkáním byl mezi oběma týmy rozdíl pouhé tři body, čili případný vítěz utkání by si do velmi vyrovnané tabulky notně pomohl. Otrokáři nastupovali do letošního desátého utkání oslabeni o absentující trojici Dragula, Píchy a letos premiérově o Boba, kterého skolila angína.

V úvodů první půle se zdálo, že bude otázkou času, než začnou mixáci sázet jednoho góla za druhým. Otrokáři ale postupem času hru vyrovnali a začali břebírat iniciativu. První šance na sebe nedala dlouho čekat a po rohu trefil Orýs střelou mezi nohy gólmana tyč. Poté byl v úniku zezadu sťat Daubinho a soupeř šel na dvě minuty do tří. Z přesilovky jsme však nedokázali vytěžit víc, než druhou tyč. Opět Orýs cílil až přespříliš přesně a od dvou hráčů Oranjes stojících na brankové čáře u tyče míč putoval naprosto nepochopitelně mimo branku. Přestože soupeř držel častěji míč na svých kopačkách, pozorným bráněním jsme jej v úvodní části k ničemu nepustili.

Po změně stran pokračoval zápas ve stejném duchu až zhruba do své poslední třetiny. Ve chvíli, kdy protivník rozehrával aut se Orýs rozhodl naprosto nepochopitelně střídat a opustil svého hráče. Mureck nemohl stihnout rychle reagovat, Johny ztratil na chvíli koncentraci a zcela volný hráč z nějakých sedmi metrů propálil našeho gólmana mezi nohami - 0:1. Provinivší se hráč však svoji chybu do tří minut parádně napravil, když si fantasticky naběhl na Mureckův centr a přehlavičkoval velmi špatně vyběhnuvšího a v této disciplíně nejistého gólmana - 1:1. Jak jsme měli v úvodním letošním utkání smůlu, dnes se k nám paní Štěstěna vydatně naklonila. Známé pravidlo, že zápas končí až s konečným hvizdem rozhodčího, jsme potvrdili v samém závěru zápasu a zpečetili dokonalý obrat. Dukin z nemožné pozice vykličkoval do oblasti vápna, jeho přihrávku srazil přesně k Mureckovi soupeřův obránce a deset sekund před koncem zápasu bylo vymalováno - 2:1. Soupeř ještě rozehrál, ale nezbyl mu čas na vytvoření si souvislé akce, natož na ohrožení branky.

Je dobře, že se povedlo navázat na týden staré vítězství a získat všechny body s týmem v průběžné tabulce se umístivším nad námi. V posledním kole nás čekají od půl šesté Panťáci v čele se snajprem Šillerem, který se letos trefil zatím jen čtyřikrát. Dnes jsme po dlouhé době poctili návštěvou restauraci U Pepíčka, kde disponovali funkční televizí a my mohli zhlédnout trápení naší jednadvacítky se Švýcary.

Sestava a góly: Daubinho, Dukin, Frankie, Mureck (1), Johny, Orel, Orýs (1)

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: futsal

Návštěv: 13753
Dnes: 0
Online: 4

Aktualita

XXII. KOLO – 20.11.2013 OTROKÁŘI - SCIPIO´S HELMET 6:2 (2:0)
SEDYHO NÁSTUP PO SEDMI LETECH V posledním podzimním i celoročním kole, navíc v posledním mači hracího dne od 21:10 hodin, proti poslednímu celku tabulky, ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce

Anketa

Jsou před námi poslední dvě kola, jak nakonec dopadneme

  první
0 (0,0%)

  druzí
5 (50,0%)

  třetí a horší
5 (50,0%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz