Úvod » Žyla Cup 2011 » Komentáře

OTROKÁŘI - CHEMIE 2:6 (1:4)

publikováno 25.05.2011 (aktualizováno 15.09.2011)

ZASLOUŽENÁ PROHRA OVLIVNĚNÁ ZRANĚNÍM

Zápasy Otrokářů s Chemií byli v posledních letech vždy vyrovnané a pro oko diváka lahodící a dnešní duel neměl být výjimkou. I přes brzký hrací čas dorazily oběma týmům početné sestavy, otrokářská byla doplněna během úvodních minut příchozím Daubinhem a Orlem. Chyběli pouze Dragula, Píchy a Orýs. Chemici se před dnešním zápasem nacházeli se dvanácti body na čele, čili případná výhra Oranjes by ještě víc zamotala čelo tabulky. Letos se poprvé přišel podívat Mekki a také byl přítomný Baštus.

Úvod utkání byl oboustranně opatrný. Chemie je stejně jako náš soupeř z minulého týdne Prague Zoomen tým, který, když pustíte do vedení, velmi těžko se proti nim otáčí. První šanci měli právě dřívější studenti VŠCHT, kdy střelu do tyče vyhlavičkovával dobrým postavením Johny. Přesto jsme si záhy nepohlídali na středu nepokrytého útočníka soupeře, který střelou přes obránce otevřel skóre - 0:1. Do minuty protivník odskočil o dva góly, kdy se nechal Dukin obejít a gólman nestíhal vyběhnout - 0:2. Do zápasu nás vrátil Daubinho, který se obtočil kolem beka a vymetl vzdálenější šibenici - 1:2. Stejný hráč byl po chvilce sražen zezadu v úniku a soupeř šel do oslabení. V něm došlo zřejmě ke klíčovému okamžiku, bohužel osudnému pro domácí. Johny vypíchl přihrávku směřující na unikajícího chemika a snažil se rychle rozehrát. Míč se mu zamotal mezi nohy, nakonec jej odehrál, ale při návratu do branky gólman Oranjes zavrávoral a upadl přímo na rameno. Po krátkém přerušení hry musel Johny odstoupit a do branky šel Dukin. Než se stačil rozkoukat, lovil míč ze sítě po kiksu Frankieho - 1:3. Do půle soupeř ještě bodloustřelou z oblasti vápna zvýšil skóre a položil základ případné výhře Chemiků - 1:4.

Po změně stran vykřesal jiskřičku naděje na body Orel, který dokázal překonat vyběhnuvšího a velmi dobře čapajícího gólmana soupeře po výstavní Dukinově ulici - 2:4. Případný kontaktní gól visel ve vzduchu zejména při únicích Orla a dvou vyložených šancích před prázdnou brankou Boba a opět Orla. Bohužel, ani z jedné šance nezapršelo. Chemici si definitivu schovali na závěr utkání. Nejprve brejk tří na dvou využili v podobě prostřelení Dukina, jenž se snažil podporovat čtveřici vepředu - 2:5. Poslední gól padl po přehození gólmana pohybujícího se mezi vápnem a půlí, kdy se střela otřela o břevno a zapadla do oblasti brankové čáry. Regulérní gól jsme rozhodčímu ještě sami potvrdili - 2:6. To bylo z pro nás smolného zápasu vše.

Soupeř dnes zvítězil zcela zaslouženě a ztracené body bude nutné získat nejlépe hned v následujícím zápase s 1.FC Vršovicemi. Velké díky patří Mekkimu, který hned po zápase odvezl zraněného Johnyho na chirurgii do Vinohradské nemocnice. Gólman by měl chybět ještě 2-3 týdny, naštěstí se jedná pouze o naražené rameno a natažený vaz. Příště by měli být Píchy s Orýsem. Vršovice jsou silní směrem dopředu, ale veliké rezervy mají při bránění. Utkání jsme následně zapili klasicky v Cohibě, kde Frankie servíroval jednu panákovou rundu za druhou.

Sestava a góly: Bob, Daubinho (1), Dukin, Frankie, Mureck, Johny, Orel (1)

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: futsal

Návštěv: 13753
Dnes: 0
Online: 3

Aktualita

XXII. KOLO – 20.11.2013 OTROKÁŘI - SCIPIO´S HELMET 6:2 (2:0)
SEDYHO NÁSTUP PO SEDMI LETECH V posledním podzimním i celoročním kole, navíc v posledním mači hracího dne od 21:10 hodin, proti poslednímu celku tabulky, ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce

Anketa

Jsou před námi poslední dvě kola, jak nakonec dopadneme

  první
0 (0,0%)

  druzí
5 (50,0%)

  třetí a horší
5 (50,0%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz