Úvod » Žyla Cup 2011 » Komentáře

PRAGUE ZOOMEN - OTROKÁŘI 4:1 (2:1)

publikováno 18.05.2011 (aktualizováno 23.05.2011)

FAMÓZNÍ SÉRIE UTNUTA A S BEZBODOVÝM KONCEM

Páté jarní utkání svedlo proti sobě Otrokáře a Prague Zoomen. Oba týmy se velmi dobře znají - jednak proti sobě v uplynulých čtyřech letech narazili již popáté a Daubinho byl předloni stálým členem kádru Zoomenů. Borci v modrožlutých dresech neměli ideální vstup do sezóny, jelikož zvítězili pouze jednou a navíc mají ještě kontumační sankci z minulého týdne. O to víc byli na dnešní utkání nabuzeni. Sestava vesměs totožná jako v posledním utkání se Zlatými Tygry, ještě posilněná o kanadského navrátilce Dukina. Otázkou bylo, povede-li se navázal na předešlá vítězství okořeněná čistým kontem, popřípadě prodloužíme-li neprůstřelnost.

Stejně jako minulý týden, i dnes mohl o vývoji utkání rozhodnout první vstřelený gól. Do vedení šli Oranjes po pěti minutách, kdy Daubinho z pravé strany nadvakrát propálil domácího gólmana - 1:0. Zoomeni i přes inkasovaný gól hráli stále v houbi své půlky a vyčkávali. Že jednogólové vedení nemusí nic znamenat jsme se přesvědčili do pěti minut po našem vedoucím gólu. Dukin se před vápnem nechal udělat a hráč soupeře Steklý, který mimochodem hraje snad za další dvě mužstva, propálil Johnyho mezi tyčí a stojnou nohou - 1:1. Úctyhodná série neprůstřelnosti tedy skončila na neuvěřitelných 160 minutách. Zoomeni nás záhy vyučili z rychlého brejku, kdy vepředu nevystartoval Orel a akce finišovala křížnou přihrávkou, jenž volný Zoomen uklidil plackou do šibenice - 1:2. Do půle mohl Daubinho vyrovnat, ale gólmana hostí se mu prostřelit nepovedlo.

Změna stran nepřinesla změnu herního rytmu. Zoomeni, stejně jako celý zápas, vyčkávali na vlastní půlce a nikam se nehnali. Šancí na vyrovnání bylo pramálo a všechny bez větších problémů posbíral gólman domácích. Zoomeni si rozhodující úder schovali opět do poloviny poločasu. Neprve se nedohodl Dukin s Johnym, kdy od Dukina ucukl Steklý a pozdě reagujícího Johnyho bez problémů placírkou prostřelil - 1:3. Do minuty soupeř vyslal z autu na branku centrovaný míč, hráč Zoomenu se dostal před Boba a mezi nohy gólmana pečetil výsledek - 1:4. Ve zbytku zápasu jsme se ještě s výsledkem snažili něco udělat, ale ani Dukin, ani Daubinho své šance neproměnili. Ještě je třeba zmínit, že výsledek dlouho držel svými zákroky za stavu 1:2 Johny.

Zoomeni byli lepší a vyhráli zaslouženě. Zejména v přechodu do útoku a řešení přečíslení nás výrazně předčili. Nám nezbývá než napravit reputaci a pokusit se příští kolo porazit první Chemii. Vzhledem k brzkému času výkopu však lze očekávat oboustranné problémy se sestavou.

Sestava a góly: Bob, Daubinho (1), Dukin, Frankie, Johny, Mureck, Orel, Píchy

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: futsal

Návštěv: 13753
Dnes: 0
Online: 1

Aktualita

XXII. KOLO – 20.11.2013 OTROKÁŘI - SCIPIO´S HELMET 6:2 (2:0)
SEDYHO NÁSTUP PO SEDMI LETECH V posledním podzimním i celoročním kole, navíc v posledním mači hracího dne od 21:10 hodin, proti poslednímu celku tabulky, ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce

Anketa

Jsou před námi poslední dvě kola, jak nakonec dopadneme

  první
0 (0,0%)

  druzí
5 (50,0%)

  třetí a horší
5 (50,0%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz