Úvod » Žyla Cup 2011 » Komentáře

OTROKÁŘI - AC ZLATÝ TYGR 3:0 (1:0)

publikováno 11.05.2011 (aktualizováno 12.05.2011)

NEPŘÍJEMNÝ PROTIVNÍK PORAŽEN VLASTNÍMI ZBRANĚMI

Po sérii dvou výher v řadě s papírově slabšími týmy čekal ve čtvrtém kole na Otrokáře soupeř z kategorie mnohem kvalitnějších. Zlatí Tygři se každý rok umísťují na čele tabulky a jen díky nevyrovnaným výsledkům se v minulosti už několikrát připravili o vítězství v dvojce. Jejich úspěch vždy závisí na účasti jejich nejlepšího hráče Lukáš Kreuze, který se letos premiérově dostavil. Otrokářům pro změnu absentovalo trio Dukin, Dragula a bez omluvy se nedostavivší Orýs. S drobným zpožděním přiklusal Daubinho, což, jak se později ukázalo, spolurozhodlo o výsledku zápasu. Další změnou byl návrat Frankieho po dvou vynechaných utkáních.

Zápasy se Zlatými Tygry jsou vždy o tom, že kdo vstřelí první gól, může vyčkávat na vlastní půlce a nechat hrát soupeře. Prvních deset, patnáct minut se hrálo vesměs ve středu pole. Obě čtveřice se navzájem velmi dobře bránily a gólmani se prakticky nezapotili. První mohli skórem pohnout Tygři, kdy střelu jednoho z nich tečoval hráč Oranjes a tato nakonec olízla horní část břevna. Další závar způsobila standardní situace, kdy Johny neviděl přes clonícího hráče a střela z přímého kopu putovala od tyče za boční autovou čáru. Na druhé straně se dostal do dvou úniků na gólmana Mureck, ale v obou případech se dostal příliš blízko a soupeřův brankář jej v obou případech vymazal. Když už to vypadalo, že první půle skončí nerozhodně, došlo před vápnem Tygrů k faulu. Daubinho míč napálil na zadní tyč, kde se od stojícího hráče soupeře odrazil do branky - 1:0.

Po změně stran se přece jen začalo hrát více aktivně. Tygři museli otevřít vrátka, což byla voda na mlýn brejkům. Daubinhovo sólo, kdy se od pravé lajny řítil vstříc gólmanovi, ještě gólem skončilo. Asi klíčový moment zápasu přišel po deseti minutách druhé půle, kdy Daubinho obcházel u pravé lajny obránce, jenž jej nekompromisně poslal k zemi a rozhodčí tasil žluťáka. Přesilovka byla využita až v jejím samém závěru, kdy Daubinho ve spolupráci s Mureckem a Píchym dotáhli až do brány situaci tří na jednoho, která skončila propálením gólmana mezi nohami u bližší tyče po Daubinhově pumelici - 2:0. Definitivu přidal stejný hráč za další tři minutky, kdy se obtočil na vápně a tentokrát svojí slabší pravou poslal míč na zadní tyč - 3:0. Tygrům nelze upřít snahu s výsledkem něco udělat, ale dnes neměli svůj den. Alespoň si někteří z nich mohli během zápasu odpustit kecy na sudího a na nás. Pravda, sudí udělal v zápase pár přehmatů, ale víceméně stejně na obě strany. Největší šance ke korekci výsledku měl v závěru Kreuz, který svoji oblíbenou střelou z úhlu po zemi na zadní tyč naštěstí Johnyho nenachytal. Následně při ponechané výhodě šel hráč Tygrů sám na Johnyho, ale jedovkou orazítkoval pouze tyč. V závěru se ještě nechal na dvě minuty vyloučit za kecy Píchy, ale ani to Tygrům nepomohlo ke vstřelení alespoň čestného úspěchu. Naopak, ještě v oslabení mohl Daubinho zvýšit vedení, ale výpad do otevřené obrany napálil jen do gólmana.

Vítězství se soupeřem, jako je Zlatý Tygr, vždy potěší. Dnes to byla učebnicová defenzivní práce všech, na které můžeme v následujících utkáních s těžkými soupeři stavět. Po zaváhání týmů na čele tabulky se prozatím posouváme na první flek. Příště v nočním čase 21:10 hrajeme s Prague Zoomen, kteří budou chtít odčinit kontumační selhání s Heroes.

Sestava a góly: Bob, Daubinho (3), Frankie, Johny, Mureck, Orel, Píchy

+/- body: +2: Daubinho, Píchy; +1: Bob, Frankie, Mureck, Orel

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: futsal

Návštěv: 13753
Dnes: 0
Online: 3

Aktualita

XXII. KOLO – 20.11.2013 OTROKÁŘI - SCIPIO´S HELMET 6:2 (2:0)
SEDYHO NÁSTUP PO SEDMI LETECH V posledním podzimním i celoročním kole, navíc v posledním mači hracího dne od 21:10 hodin, proti poslednímu celku tabulky, ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce

Anketa

Jsou před námi poslední dvě kola, jak nakonec dopadneme

  první
0 (0,0%)

  druzí
5 (50,0%)

  třetí a horší
5 (50,0%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz