Úvod » Žyla Cup 2011 » Komentáře

OTROKÁŘI - DATIS 13:0 (7:0)

publikováno 05.05.2011 (aktualizováno 09.05.2011)

TŘI HATTRICKY A NEČEKANÁ KANONÁDA

Ve třetím kole nás čekal soupeř, který měl, stejně jako my, tři body ze dvou odehraných zápasů. Bezesporu jde o kvalitního soupeře, který však poslední dva ročníky odehrál na chvostu tabulky. Dvakrát po sobě se jim však povedlo zachránit druholigovou příslušnost, tudíž mohli ve třetím kole, mimochodem ve stejném, jako loni, poměřit vzájemné síly s Otrokáři. Oranjes očekávali trio absentérů v podobě kapitána Frankieho, dočasného javora Dukina a děti opatrujícího Dragulu. Dva na střídání však dnes stačili.

Úvod utkání rozhodně nesignalizoval, že se strhne jednosměrná střelecké mela. První gól přišel po pěti minutách, kdy Daubinho z pravé strany nadvakrát prostřelil houževnatého gólmana hostí. Poté však goalie soupeře namazal Orýsovi do sóla a placírka k tyči zajistila dvougólový odskok. Po třetím gólu, který si připsal Mureck, se soupeř pomalu začal vytrácet ze hřiště a dovolil Otrokářům zasadit do rozhodujícího trháku. Vzhledem k výši konečného skóre nebude každý gól detailně popsán. Za zmínku jistě stojí, že se nám konečně dařilo proměňovat naši největší slabinu - přečíslení. Do půle svítil na ukazateli skóre stav 7:0.

Kdo čekal, že ve druhé půli Datis začne konečně hrát, musel být po několika málo minutách zklamán. Kromě úvodní minutky, kdy se protivník přece jen dostal do jakéhosi platonického tlaku, se obraz hry vrátil do zaběhnutých kolejí. V průběhu druhého poločasu se navíc začal střelecky prosazovat v úvodním dějství vrchní palič Orel, kterému se nakonec povedlo vstřelit druhý hattrick ve druhém utkání po sobě. Tři góly dal v zápase ještě Daubinho a ještě o jednu trefu víc přilepil Orýs. Premiérového letošního gólu se po krásném sólu levou stranou dočkal Píchy, a tak jediní, kdo se dnes střelecky neprosadili, byli Bob s Johnym. Soupeř se krom jednoho břevna a jedné tyčky, jenž obě orazítkoval po našich hrubých chybách, nedostal do vážnějšího ohrožení branky, pokud nepočítáme střely doprostřed branky, které v pohodě sbíral Johny.

Rekordního OTRO-vítězství ve druhé divizi jsme dosáhli jednak naší kvalitní hrou, ale zejména díky naprosté pasivitě a nezájmu protivníka něco udělat s nepříznivým stavem. Příští týden to už ale určitě bude zcela jiná káva. Máme Zlaté Tygry, jenž nás loni dvakrát porazili, čili jim máme co vracet. Soupeři určuje hru zejména jejich útočník Kreuz. Velice šikovný hráč s jedovatou levačkou, častokrát svoji přítomností naklonil misku vah na jejich stranu. Lze tedy očekávat lítý boj. V tabulce posun na třetí flek za dvojici stoprocentních devítibodových, Chemii a Aliatel Connectors.

Sestava a góly: Bob, Daubinho (3), Johny, Mureck (2), Píchy (1), Orel (3), Orýs (4)

+/- body: +11: Píchy; +10: Daubinho; +9: Mureck, Orýs; +7: Orel; +6: Bob

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: futsal

Návštěv: 13753
Dnes: 0
Online: 1

Aktualita

XXII. KOLO – 20.11.2013 OTROKÁŘI - SCIPIO´S HELMET 6:2 (2:0)
SEDYHO NÁSTUP PO SEDMI LETECH V posledním podzimním i celoročním kole, navíc v posledním mači hracího dne od 21:10 hodin, proti poslednímu celku tabulky, ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce

Anketa

Jsou před námi poslední dvě kola, jak nakonec dopadneme

  první
0 (0,0%)

  druzí
5 (50,0%)

  třetí a horší
5 (50,0%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery