Úvod » Žyla Cup 2011 » Komentáře

OTROKÁŘI - SK PATIČKA 2:3 (0:0)

publikováno 20.04.2011 (aktualizováno 28.04.2011)

TĚSNÁ PROHRA NA ÚVOD SEZÓNY

Do nového futsalového roku jsme vstoupili se stejným hráčským kádrem a prakticky proti stejným soupeřům. Datis, Aliatel Connectors, Chemie, SK Patička, AC Zlatý Tygr, 1.FC Vršovice, Prague Zoomen + Mix and Match, Panťáci, Unreal a Heroes. V úvodním zápase jsme vyzvali na souboj SK Patičku. S týmem, který má ve svých řadách kanonýra Hřebíka, máme vyrovnanou bilanci (5:7, 2:1), a proto se dal očekávat minimálně vyrovnaný zápas. Řádně omluveno bylo OTRO-trio Orýs, Dragula a Píchy.

První poločas velice připomínal loňský podzimní vzájemný zápas. My útočili a soupeř vyčkával na své vlastní polovině na brejky. Šancí jsme si vytvořili celou řadu, nicméně, buď jsme netrefili bránu, nebo nás vychytal velmi mrštný patičkářský gólman. Jednou jej po rohu zachránila tyč, kdy Dukin střílel kolenem prakticky do prázdné branky a záhy orazítkoval Daubinho pumelicí břevno. Na druhé straně Johny hasil dvakrát velice nepříjemný požár. Jednou v podobě střely přes obránce, podruhé s pomocí obránce přečíslení dvou na jednoho.

Po bezbrankové první pětadvacetiminutovce se začaly pomalu, ale jistě, sypat první góly. Psychickou výhodu získal naneštěstí soupeř, kdy při narážečce zůstal pozadu Mureck a soupeřův vysoký útočník nepříliš prudkou střelou prostřelil nedobře vyběhnuvšího Johnyho - 0:1. Patička mohla své vedení záhy navýšit, když byl před vápnem podkopnut její řízný obránce. Z rozehrané standardky se jí naštěstí nepovedlo ani vystřelit. Kýžený Vyrovnávací gól vymyslel Daubinho, jenž na velkém vápně obešel svého strážce a nezvykle pravou nohou vymetl levou šibenici - 1:1. Následovala dlouhá pasáž bez vyložených šancí na obou stranách, kterou po deseti minutách narušil Orel bombou přes beka do břevna. Následně po rohu ve vyložené šanci hlavou nedal Frankie. Dvě minuty před koncem převážil soupeř vedení opět na svoji stranu, kdy brejkový výpad zakončoval do prázdné Daubinhem nekrytý hráč - 1:2. Svoji chybu však náš historicky nejúspěšnější střelec napravil hned z protiakce, když se obtočil okolo obránce a levačkou vymetl pravou šibenici - 2:2. Závěr zápasu jsme však absolutně nezvládli. Útok tří na dva zakončil Bob přihrávkou na beka, protivník vystartoval do protiútoku a křížnou přihrávku uklidil soupeřův útočník milionovou trefou podél vyběhnuvšího Johnyho v poslední sekundě zápasu do šibenice - 2:3.

Ztráty bodu v poslední vteřině je obrovská škoda. O to víc, že předvedeným výkonem jsme si minimálně bod zasloužili. Nicméně hraje se na góly a ty dal soupeř tři, kdežto my pouze dva. Příště je potřeba napravit reputaci a porazit loňského účastníka první ligy Heroes, jenž v minulé sezóně fasoval jeden debakl za druhým. Vzhledem k pozdnímu času výkopu lze očekávat početnější sestavu a příjemnější počasí.

Sestava a góly: Bob, Daubinho (2), Dukin, Frankie, Johny, Mureck, Orel

+/- body: +1: Daubinho; 0: Bob; -1: Dukin, Frankie, Mureck; -2: Orel

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: futsal

Návštěv: 13753
Dnes: 0
Online: 3

Aktualita

XXII. KOLO – 20.11.2013 OTROKÁŘI - SCIPIO´S HELMET 6:2 (2:0)
SEDYHO NÁSTUP PO SEDMI LETECH V posledním podzimním i celoročním kole, navíc v posledním mači hracího dne od 21:10 hodin, proti poslednímu celku tabulky, ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Anketa

Jsou před námi poslední dvě kola, jak nakonec dopadneme

  první
0 (0,0%)

  druzí
5 (50,0%)

  třetí a horší
5 (50,0%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz