Úvod » Žyla Cup 2010 » Komentáře

AC ZLATÝ TYGR - OTROKÁŘI 5:2 (3:1)

publikováno 17.11.2010 (aktualizováno 28.03.2011)

ANI JEDNO, ANI DRUHÉ

Po sérii šesti vyhraných zápasů v řadě jsme v posledním utkání letošní sezóny měli před sebou dvě velké výzvy. Jakýkoli bodový zisk by nás automaticky poslal do první divize ze druhého místa a ještě byla ve hře prémie za případnou nejlepší obranu. Čekal nás však nesnadný úkol - neprohrát se Zlatým Tygrem a nedostat od něj jediný gól. Dopředu jsme věděli, že se budeme muset obejít bez šutéra Daubinha, jenž byl na tento zápas dlouho dopředu omluven. Dále chyběli zraněný Orel, Píchy a do konce sezóny vyřízený Dragula. Tygrům pro změnu letos podruhé přišel jejich nejlepší hráč Kreuz.

Utkání začalo opatrným úvodem, hrálo se především ve středu pole. První náznak šance jsme si vypracovali my, ale zůstalo pouze u něj, jelikož obrana Tygrů střelu zneutralizovala. Na druhé straně hned první střela skončila v síti, když hráč domácích vystřelil přes Dukina a nepříliš prudká, ale milimetrově přesná střela skončila u pravé tyče nereagujícího Johnyho - 0:1. Šance na získání nejlepší obrany tedy zmizela do pěti minut. Za další dvě minuty bylo po chybě obrany ještě hůř, když si Kreuz pohrál s Bobem a jedovkou kolem hlavy gólmana zvýšil - 0:2. S odpovědí se vytasil po pěti minutách Orýs, který jedovkou přes beka nedal gólmanovi Tygrů jedinou šanci - 1:2. Bohužel, jednogólové manko mělo jepičí život. Johnym vyraženou střelu pouze sledovali Mureck s Bobem, kteří si dávali přednost před odkopnutím míče, čehož využil kapitán soupeře a snadno vsítil - 1:3. Do konce půle se už nic dalšího zajímavého ani na jedné straně neudálo.

V úvodu druhé půle jsme zazdili tutovku, když Dukin sám na malém vápně nastřelil pouze dobře stojícího gólmana. Naneštěstí na druhé straně Kreuz obešel hned dva naše beky a ještě se mu povedlo vydudit Johnyho - 1:4. Zaplaťpánbůh přišla opět blesková odpověď, když se Dukin, po výstavní ulici od Orýse, napodruhé před gólmanem už nemýlil - 2:4. A záhy mohlo být zaděláno na drama, pokud by se Orýsovi povedlo propálit hradbu těl. Poslední slovo ale měli Tygři, kdy Kreuz vypálil sice z úhlu, ale trefil se přesně na zadní tyč - 2:5.

Dnes jsme na soupeře neměli. Rozdíl byl zejména v útočné fázi, v níž nás Tygři neustále vyučovali a kde jsme my měli rezervy. Nakonec jsme skončili na 3. místě, o horší vzájemé zápasy za FC Nakopat, kteří slaví historický postup do nejvyšší divize. Můžeme se pyšnit druhou nejlepší obranou, pouze o čtyři góly nás překonala Chemie. Vzhledem k faktu, že jsme byli po jarní části na sestup, musíme, i přes nepostup do "jedničky", zhodnotit sezónu jednoznačně pozitivně. Následovala závěrečná pitka v Cohibě a o týden později dokopná na Vinohradech. Nashledanou na jaře.

Sestava a góly: Bob, Dukin (1), Frankie, Johny, Mureck, Orýs (1)

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: futsal

Návštěv: 13753
Dnes: 0
Online: 2

Aktualita

XXII. KOLO – 20.11.2013 OTROKÁŘI - SCIPIO´S HELMET 6:2 (2:0)
SEDYHO NÁSTUP PO SEDMI LETECH V posledním podzimním i celoročním kole, navíc v posledním mači hracího dne od 21:10 hodin, proti poslednímu celku tabulky, ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce

Anketa

Jsou před námi poslední dvě kola, jak nakonec dopadneme

  první
0 (0,0%)

  druzí
5 (50,0%)

  třetí a horší
5 (50,0%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery