Úvod » Žyla Cup 2010 » Komentáře

OTROKÁŘI - FC NAKOPAT 3:1 (2:0)

publikováno 10.11.2010 (aktualizováno 13.03.2011)

VELEDŮLEŽITÉ BODY ZAŘÍDILA PEVNÁ OBRANA

Magnetem předposledního jednadvacátého kola zcela jistě byl duel druhého se třetím. Otrokáře a FC Nakopat oddělovalo od sebe v tabulce pouze skóre. Nakopat však na jaře vyhrál 7:4 a v případě bodového zisku mohl jít do posledního kola v lepší výchozí pozicí. My jsme samozřejmě chtěli prodloužit vítěznou šňuru alespoň o jeden zápas, čímž bychom si v případě bodového zisku v posledním kole bez ohledu na výsledky ostaních zápasů zajistili druhé místo. Sestava byla navlas stejná, jako v týden starém utkání.

Od prvních minut určoval tempo hry soupeř. Hráči Nakopat velice dobře ovládají hru s míčem, zdobí je velmi rychlé narážečky a není radno proti nim hrát otevřeně. V úvodu zápasu jsme měli trochu problémy vyrovnat se s jejich rychlo hrou, ale jakmile jsme k nim začali od půle zodpovědně přistupovat a vracet se, často nevěděli co mají vlastně hrát. Ještě předtím se jim povedlo netrefit práznou branku, když útočník dostal míč na dlouhou nohu a ten nakonec zapadl za autovou čáru. Góly začaly padat do branky hostí hned v zápětí. Dukin fantasticky prošel pravou stranou a z jeho přihrávky nekrytý Orýs z první po zemi otevřel skóre - 1:0. Ještě lépe bylo, když Daubihno za nějakých pět minut nacentroval na Murecka, jehož nepříliš prudká střela z voleje propadla gólmanovi pod tělem na zadní tyč - 2:0. Soupeř, od 10. minuty znechucený verdiktem sudího při kontaktu u našeho brankoviště úplně vyklidil pole a mohl do půle ještě dvakrát inkasovat. Dukinovi však střelu do prázdné branky vykopl obránce a Mureckovi nůžky šly přímo do míst, kde stál gólman hostí.

Po změně stran začal soupeř tlakem, který však byl pouze platonický. Sice častěji držel míč na svých kopačkách, ale do zhuštěné obrany se nedokázal prosazovat. Hráči Nakopat se v průběhu druhé půle začali velice často navážet do rozhodčího, jelikož se jim jeho verdikty zdály přinejmenším sporné, spíše nám stranící. Nutno podotknout, že jim sudí dvakrát upřel výhodu tří na jednoho, ale nepískněte jim to, když se do vás stále naváží, že jim nepískáte fauly. Na druhou stranu, soupeři nedělalo problém prasit naše hráče zákeřně bez balonu, zezadu a jinými nefotbalovými způsoby. Pět minut před koncem se odehrály momenty, které zápas definitivně rozhodly. Frankie srazil střelu hostí na břevno a v brejku byl ve vápně zezadu sražen Dukin. O penaltě nemohl být pochyb a k její exekuci se postavil Orýs. Přízemní jedovka znamenala odskok o tři góly - 3:0. Soupeř se o případné zdramatizování výsledku ale připravil částečně sám svým navážením se do sudího. V situaci, kdy Daubinho fauloval pro změnu v našem vápně, byl náš kanonýr zezadu nakopnut a protivník dohrával velkou část zbytku zápasu ve třech. Následně udělal sudí druhou a největší chybu v zápasem jelikož upřel hráčům hostí penaltu. Následovala minuta a půl prostojů, jelikož sudí vyžadoval od hráčů soupeře sdělení jména hráče provinivšího se žlutou kartou. Jen je škoda nepozornosti gólmana těsně před koncem zápasu. Ve chvíli, kdy už soupeř hrál ve čtyřech, vyslal jeden jejich hráč střelu z půli hřiště a špatně stojící a nereagující Johny ji registroval až v síti. Pravda, střela zaplula přesně do šibenice, ale z takovéto dálky se prostě chytat musí - 3:1. To však bylo z místy až zbytečně hysterického zápasu vše.

O to větší škoda je inkasovaného gólu, jelikož mají díky němu Nakopat lepší vzájemný zápas. Nicméně i tak máme před posledním kolem umístění ve svých rukou. Pokud budeme bodovat, jsme jistojistě druzí. Pokud prohrajeme, můžeme být druzí, nebo třetí. Ať dopadne poslední zápas jakkoliv, za podzimní výsledky si už teď zasloužíme absolutorium.

Sestava a góly: Bob, Daubinho, Dukin, Frankie, Johny, Mureck (1), Orýs (2)

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: futsal

Návštěv: 13753
Dnes: 0
Online: 2

Aktualita

XXII. KOLO – 20.11.2013 OTROKÁŘI - SCIPIO´S HELMET 6:2 (2:0)
SEDYHO NÁSTUP PO SEDMI LETECH V posledním podzimním i celoročním kole, navíc v posledním mači hracího dne od 21:10 hodin, proti poslednímu celku tabulky, ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce

Anketa

Jsou před námi poslední dvě kola, jak nakonec dopadneme

  první
0 (0,0%)

  druzí
5 (50,0%)

  třetí a horší
5 (50,0%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz