Úvod » Žyla Cup 2010 » Komentáře

SK PATIČKA - OTROKÁŘI 1:2 (1:2)

publikováno 03.11.2010 (aktualizováno 07.11.2010)

VYHRÁVAT O GÓL JE UMĚNÍ

Ve dvacátém kole jsme se hned v prvním hracím čase utkali s SK Patičkou. Protivník budí v řadách soupeřů veliký respekt zejména díky střelci Jakubovi Hřebíkovi. Tento "gólostroj" má totiž průměr vstřelených gólů na jeden zápas limitně se blížící číslu 3. Dnes však z důvodu vyloučení v minulém utkání nastoupit nemohl, čímž naše šance na body výrazně stouply. Nicméně i Patička chtěla naplno bodovat, jelikož stále nemá zachovalou druholigovou příslušnost. Jarní duel vyzněl v bláznivém zápase po výsledku 7:5 ve prospěch našeho protivníka, čili vendeta byla naprosto na místě. Navíc ještě stále hrajeme o příčky nejvyšší.

Zápas byl diametrálně odlišný od toho jarního. Hrálo se oboustranně opatrně a šancí bylo pramálo, nicméně hned ta první skončila gólem. Orýs se dokázal uvolnit na levé straně a přesně trefený míč zapadl k levé tyčce - 1:0. Vyrovnání netrvalo dlouho a stejně jako v minulých zápasech jsme se pod něj výrazně podepsali hrubou chybou. Dukin přihrával nedostatečně prudce malou domu Johnymu, vystihl ji soupeř a snadno střílel do prázdné branky - 1:1. Laciný inkasovaný gól nás však nenalomil. Daubinho po dvou minutách od vyrovnání vedl míč podél levé lajny, ustál faul a jeho sraženou přihrávku prodloužil Dukin Orýsovi na zlatém podnose - 2:1. Do konce půle měl ještě velkou šanci ke srovnání skóre soupeř, ale Johny včas vytrčil nohu k pravé tyči.

Ve druhém poločase jsme měli spoustu šancí, ale gólman Patičky lapal neuvěřitelně. Včasným výběhem zmařil šanci Daubinhovi, Mureckovi a překazil čistý hattrick Orýsovi. Na druhé straně protivník nevyužil svého přímého kopu, kdy se Dukinem sražená střela odrazila k úplně volnému protihráči před dezorientovaného Johnyho, ale tento ji poslal jen vápnem za levou autovou čáru. Nebyli bychom to ale my, kdybychom se nevyvarovali v závěru utkání hrubice jako barák. V poslední minutě, přihrával Orýs Mureckovi zpětnou přihrávku, toho obral za ním stojící útočník a vysunul řízného obránce soupeře. Vracející se Dukin s Johnym jej naštěstí dokázali zpacifikovat. Pak už byl prostor pro radost z výhry.

Říká se, že vyhrávat o gól není štěstí, ale umění. I dnes jsme potvrdili, že toto dlouhodobě umíme. Jedná se letos již o čtvrtou výhru o gól, navíc druhou v řadě. Záchranářskou povinnost máme po minulém kole splňenou, ale ještě můžeme zabojovat i o první flek. Ztracená ještě není ani možnost získat cenu pro nejlepšího gólmana.

Sestava a góly: Bob, Daubinho, Dukin, Frankie, Johny, Mureck, Orýs (2)

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: futsal

Návštěv: 13753
Dnes: 0
Online: 3

Aktualita

XXII. KOLO – 20.11.2013 OTROKÁŘI - SCIPIO´S HELMET 6:2 (2:0)
SEDYHO NÁSTUP PO SEDMI LETECH V posledním podzimním i celoročním kole, navíc v posledním mači hracího dne od 21:10 hodin, proti poslednímu celku tabulky, ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce

Anketa

Jsou před námi poslední dvě kola, jak nakonec dopadneme

  první
0 (0,0%)

  druzí
5 (50,0%)

  třetí a horší
5 (50,0%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery