Úvod » Žyla Cup 2010 » Komentáře

OTROKÁŘI - 1.FC JIP 4:3 (2:0)

publikováno 27.10.2010 (aktualizováno 31.10.2010)

SLADKÁ VÝHRA PO BOJI

Po sérii třech výher v řadě s těžkými soupeři a tabulkovými sousedy se nám do cesty postavil nováček letošní II. divize. Třetí tým od konce získal na podzim dodnes jediný bod za remízu s Vršovicemi a v ostatních zápasech, ve většině případů, odešel poražen vysokým rozdílem. Přestože jsme chtěli tento zápas z několika důvodů vyhrát, měli jsme se na pozoru. Právě s JIPem na jaře začala nelichotivá série čtyř proher v řadě, která skončila pádem na sestupové pozice. Že v soubojích s týmy ohroženými sestupem nejde o žádnou procházku růžovým sadem jsme se záhy měli sami přesvědčit.

Před utkáním navíc přibývala jedna absence za druhou. Omluvili se Orel kvůli zranění kolene, Orýs předčasně odjel na expedici a Dragula, kterého už letos na hřišti neuvidíme. Utkání jsme začali aktivně, chtěli jsme být těmi, co budou jeho průběh kontrolovat. Nicméně začátek duelu věrohodně kopíroval ten jarní. Měli jsme převahu i šance, ale zrazovala nás nepřesná koncovka. Daubinho dvakrát jedovatě střílel těsně vedle a Mureck sám před gólmanem trefil míč velmi špatně. Jeho chvíle ale ještě přišly. Nejprve jej Daubinho vyslal do brejku a Mureck po přeběhnutí dvou třetin hřiště s nasazením vlastního zdraví procedil míč mezi nohama gólmana - 1:0. Netrvalo dlouho a ve druhém utkání po sobě jsme nezvykle profitovali z našeho rohu. Daubinhův centr hlavičkoval Mureck, obránci mu nechtěně vrátili míč a Mureck jej pohotově vrátil do sítě - 2:0. V závěru půle mohl nejprve protivník snížit, ale nedokázal propálit hradbu těl před ležícím Johnym. Následně Frankie v jasné pozici ani nevystřelil, přestože při předzápasovém rozkopávání sázel jednoho bodlo za druhým. Na druhé straně Mureck po přečíslení odmítl dovršit čistý hattrick, když v jasné šanci napálil pouze gólmana.

Začátek druhých pětadvaceti minut dal vzpomenout na utkání se Stakem. Nejprve jsme příliš dlouho ustupovali před útočníkem vedoucím míč, který se uvolnil přes beka a napálil míč na zadní tyč - 2:1. Do dvou minut si neporozuměli Píchy s Frankiem a prvně jmenovaný přihrál soupeřovu hráči do dálnice, která skončila druhými jeslemi v zápase - 2:2. JIPáci pohrdli možností otočit skóre ve svůj prospěch, když při přímém kopu stál Johny tam, kde měl. Naproměnění šance jsme využili náramně, kdy Daubinho utekl levou stranou a jedovkou vydudil gólmana na bližší tyči - 3:2. Leč nebylo nám nuceno tento zápas kontrolovat a když Johny nedokázal nadvakrát zpacifikovat střelu ze střední vzdálenosti, bylo po úspěšné dorážce zle - 3:3. Následovalo nekonečné dobývání svatyně hostí. Při vědomí, že první Stako prohrálo nám vidina snížení náskoku na ně dodávala síly. Kýžené vedení však ne a ne přijít, gólman JIPu lapal neskutečně. Nejprve přímý kop, pak Daubinhova jedovka z vápna. Nakonec jsme vítězný gól vstřelili v nejlepší možnou dobu. Daubinho obloučkem nacentroval Mureckovi, který nechytatelným hattrickovým volejem definitivně uťal choutky soupeře na body - 4:3. Zbytek utkání byl o držení balonu a soupeře od naší branky.

Tato výhra může v konečném součtu znamenat hodně. Po prohře Staka se náskok na čelo tabulky ztenčil na 6 bodů. Poslední tři kola budou velice zajímavá. Utkání jsme následně zapíjeli v oblíbené Cohibě a někteří do časných ranních hodin.

Sestava a góly: Bob, Daubinho (1), Dukin, Frankie, Johny, Mureck (3), Píchy

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: futsal

Návštěv: 13753
Dnes: 0
Online: 1

Aktualita

XXII. KOLO – 20.11.2013 OTROKÁŘI - SCIPIO´S HELMET 6:2 (2:0)
SEDYHO NÁSTUP PO SEDMI LETECH V posledním podzimním i celoročním kole, navíc v posledním mači hracího dne od 21:10 hodin, proti poslednímu celku tabulky, ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce

Anketa

Jsou před námi poslední dvě kola, jak nakonec dopadneme

  první
0 (0,0%)

  druzí
5 (50,0%)

  třetí a horší
5 (50,0%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz