Úvod » Žyla Cup 2010 » Komentáře

1.FC VRŠOVICE - OTROKÁŘI 3:4 (3:2)

publikováno 06.10.2010 (aktualizováno 21.04.2011)

STÁLE UMÍME OTÁČET VYPJATÉ ZÁPASY

 

Páté podzimní kolo nám postavilo do cesty balvan z Vršovic. O dnešním soupeři jsme věděli, že dopředu je velmi nebezpečný a často při svých útočných choutkách využívá svého gólmana, ale směrem dozadu má obrovské rezervy. Příjemné bylo, že se do sestavy vrátil po jednozápasové odmlce Daubinho. 

Hrálo se de facto o šest bodů, přičemž soupeř byl před námi o dva a střed tabulky je neskutečně nabitý. Jako první jsme udeřili zhruba po pěti minutách my, když Mureck fantasticky načasoval kolmici za obranu a Daubinho po ukázkovém blafáku střílel do prázdné – 1:0. Z vedení jsme se ale dlouho neradovali. Záhy nás zchladila Píchybo chyba, kdy namazal na střed a následovalo přečíslení tři na dva – 1:1. Poté o sobě dal poprvé v zápase vědět velmi špatně pískající sudí, kdy Daubinhovi za jasné vypíchnutí míče ukázal žlutou kartu. Poprvé v sezóně se nám nepovedlo tuto herní situaci ubránit, když střela z velké dálky prolétla Dukinovi okolo hlavy a zapadla přesně do pravé šibenice – 1:2. Gólové hody ale pokračovaly, když další milimetrově přesnou kolmici, tentokrát z dílny Boba, zužitkoval Orel, který chladnokrevně postřelil soupeřova gólmana – 2:2. Leč nebylo nám souzeno hrát v klidu a když Johny špatně vyhodnotil situaci a neupozornil na volného hráče, bylo po přízemním prostřelení zle – 2:3. Navíc se jednalo o gól do šatny. 

Druhá půle již nenabídla tolik gólových momentů, ale tyto kvantitativně nahradily ty nefotbalové a v některých případech jasně nekaretní. Začalo to skluzem zboku na Daubinha, který rozhodčí ne a ne potrestat žlutou kartou, až jsme ho nakonec museli uřvat. Přestože jsme se v přesilovce nedokázali střelecky prosadit, sehráli jsme ji takticky velmi dobře. Zasloužené vyrovnání přišlo hned po jejím skončení, kdy se Mureck podíval, že gólman stojí velmi špatně v brance a bolem mu poslal přesně mířenou navštívenku – 3:3. Všem však muselo zatrnou po dalším, a tentokrát si troufnu říct že dvojím, přehmatu sudího. Nejprve za čisté vypíchnutí míče gólmanem nařídil faul, ale neocenil tento přestupek žádnou kartou, což byla vzhledem k faktu, že Johny byl poslední hráč, velká chyba. Ale zaplať pánbůh za ni. Gólman si poté špatně uskupil obranu a protivník mohl z metru dát do prázdné branky. Naštěstí se mu povedlo neuvěřitelně přestřelit prázdnou branku! Stejnou kulišárnu a dokonce dvakrát měl poté na svědomí Daubinho, který zbrkle a bohužel nepřesně střílel z půlky a těsně míjel prázdnou branku a podruhé netrefil v situaci, kdy jej gólman soupeře držel vší silou na vápně. Kýžený čtvrtý gól však nakonec přece jen přišel. Vyprodukovalo jej duo Daubinho s Orýsem, kdy prvně jmenovaný potáhl míč a přihrával a ten druhý střílel do prázdné brány – 4:3. Poklidný závěr utkání však pokazila situace tři minuty před koncem, kdy jeden z vršovických hráčů neunesl tíhu okamžiku a ležícího Frankieho zbaběle zezadu nakopl. Následovala logická, ale totálně netaktická vendeta, přímo před očima rozhodčího. To všechno se odehrálo v našem vápně ve chvíli, kdy jsme šli do brejku, a proto se nemohla kopat penalta. Červená byla na světě a opět jsme museli rozhodčího uřvat, aby soupeřovu hráči udělil alespoň žlutou. Následoval infarktový závěr, nejprve ve hře ve třech a poté ve třech proti pěti, jelikož soupeř využíval schopností svého gólmana. Vůli jsme však tento zápas zvádli a cenné vítězství nakonec udrželi. 

Jak se později ukázalo, tato výhra může mít cenu zlata. Namísto, aby se střed tabulky trochu hnul, tak po výhře Aliatelu nad Stakem, se ještě víc zamotal. Mezi postupem a sesupem je totiž rozdíl už pouhé čtyři body. Uvidíme, jak na tom budeme po zápase se Zoomeny, které kapitán dosleduje jen z lajny. 

Sestava a góly: Bob, Daubinho (1), Dukin, Frankie, Johny, Mureck (1), Orel (1), Orýs (1), Píchy

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: futsal

Návštěv: 13753
Dnes: 0
Online: 2

Aktualita

XXII. KOLO – 20.11.2013 OTROKÁŘI - SCIPIO´S HELMET 6:2 (2:0)
SEDYHO NÁSTUP PO SEDMI LETECH V posledním podzimním i celoročním kole, navíc v posledním mači hracího dne od 21:10 hodin, proti poslednímu celku tabulky, ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce

Anketa

Jsou před námi poslední dvě kola, jak nakonec dopadneme

  první
0 (0,0%)

  druzí
5 (50,0%)

  třetí a horší
5 (50,0%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery