Úvod » Žyla Cup 2010 » Komentáře

OTROKÁŘI - FC STAKO 3:5 (2:0)

publikováno 29.09.2010

KATASTROFICKÁ DRUHÁ PŮLE ZRUINOVALA DOBŘE ROZJETÝ ZÁPAS

 

Týden po překvapivé, ale vybojované remíze v zápase s Datisem jsme na vyzvali samotného lídra soutěže – FC Stako. Protivník, jehož kádr tvoří zčásti hráči Brudry a Prťků, a který nás na jaře přejel poměrem 11:5, však není neporazitelný. Prokázala to trojice týmů Chemie, Datis a Aliatel Connectors, jenž je dokázali porazit. Vzhledem k nečekané ztrátě z minulého týdne jsme chtěli bodovat a oplatit soupeři jarní porážku.

A první půle ukázala, jakým způsobem toho dosáhnout. Naši hru charakterizovaly zejména pevná, zhuštěná obrana a přehod do brejků. Jako první udeřil Murek, který zleva propálil gólmana po vysunutí od Dukina – 1:0. Stako si během první půle přes naši pevnou obranu vytvořilo jedinou šanci, ale sami před gólmanem přestřelili. V ostatních situacích, kdy nás na naší půli svírali, jsme je vždy účinně blokli. Škoda, že se neprosadil zejména Dukin, šancí měl na tři zápasy. Ještě do půle však Orel dokázal z voleje vydudit gólmana a půli jsme zakončili o gól výraznějším vedením – 2:0.

Jak výborně jsme první poločas odehráli, tak výkonem ve druhých pětadvaceti minutácg jsme jej poslali do kopru. Hlavní chybou bylo, že jsme nesmyslně začali soupeře napadat na jeho půlce a naivně si mysleli, že snadno přidáme další góly. Ještě předtím se možná lámal zápas, kdy Dukin nadvakrát nedokázal překonat hostujícího gólmana ve vyložených šancích. První gól přišel po situaci, kdy jsme příliš pasivně přistupovali k protivníkům, kteří táhli akci pravou stranou a přihrávku do středu hřiště nakonec protlačil útočník soupeře pod brankařem do sítě – 2:1. Dále jsme dojeli na zbrklost, kdy Johny namísto krátké přihrávky chtěl vysunout Orla do brejku, jenže soupeřův hráč míč snadno vypíchl a rychlé přečíslení skončilo až v naší bráně – 2:2. Pohroma byla dokonána, když Orýs s Mureckem zdvojovali u pravé lajny, útočník soupeře je oba současně oběhl a placírkou usadil míč na zadní tyč – 2:3. Toto všechno se událo maximálně během pěti minut. Byli jsme nuceni hru trochu otevřít, což byla voda na mlýn technickému protivníkovi. Víc než naše vysouvání nás ale sráželi triviální chyby, nyní situace, kdy jsme opět ustupovali, hráč Staka prošel individuálně, jako nůž máslem, středem diagonálně naší půlkou a razantní střelu napálil mezi nohy gólmana – 2:4. Definitivu znamenala situace, kdy se soupeřův hráč dostal za obranu a chladnokrevně překonal vybíhajícího Johnyho – 2:5. Zápas tímto defakto skončil, i když ještě Mureck ukázkovým přízemním bodlem alespoň výsledek kosmeticky upravil – 3:5. Toto však byl ve druhém poločase náš jediný světlý moment, což na soupeře nemohlo stačit.

Je veliká škoda zbytečných chyb, kterými jsme soupeře sami vrátili do zápasu. Rovněž to chtělo zachovat stejnou taktiku, zbytečně se nehnat dopředu, ale vyčkávat. Udržet vedení déle, eventuálě navýšit skóre, soupeř by zcela jistě znervózněl. Tahle jsme mu lehce dovolili otočit skóre a poté již neměl problém vedení udržet. Dnes citelně chyběl Daubinho, zejména taktickou vyspělostí. Příště hrajeme veledůležitý zápas s Vršovicemi. Tabulka je neskutečně vyrovnaná, jelikož mezi postupem a sestupem je pouhých pět bodů.

Sestava a góly: Bob, Dragula, Dukin, Frankie, Johny, Mureck (2), Orel (1), Orýs, Píchy

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: futsal

Návštěv: 13753
Dnes: 0
Online: 2

Aktualita

XXII. KOLO – 20.11.2013 OTROKÁŘI - SCIPIO´S HELMET 6:2 (2:0)
SEDYHO NÁSTUP PO SEDMI LETECH V posledním podzimním i celoročním kole, navíc v posledním mači hracího dne od 21:10 hodin, proti poslednímu celku tabulky, ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce

Anketa

Jsou před námi poslední dvě kola, jak nakonec dopadneme

  první
0 (0,0%)

  druzí
5 (50,0%)

  třetí a horší
5 (50,0%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery