Úvod » Žyla Cup 2010 » Komentáře

ALIATEL CONNECTORS - OTROKÁŘI 4:6 (1:3)

publikováno 08.09.2010 (aktualizováno 09.09.2010)

NOVÉ DRESY POKŘTĚNY VÍTĚŽNOU PODZIMNÍ PREMIÉROU

 

Druhou zářijovou středu odstartovala II. divize - západ svým prvním kolem, v němž Otrokáři poměřili své síly s protivníkem z Aliatelu. Jarní duel vyzněl jednoznačně pro nás, kdy jsme soupeře smetli šestigólovým rozdílem, nicméně utkání bylo až do čtyřgólového vedení vyrovnané. Dnešní den měl přepsat hned několik dějin. Poprvé v historii klubu jsme se představili v regulérních dresech, které nahradili značně onošená trika. Barevná kombinace byla zvolena z oranžové a černé. Druhým a mnohem podstatnějším faktorem byl průběh a výsledek zápasu jako takového. Sešli jsme se všichni, kromě chybějící trojice Mureck, Dragula a Píchy, který se navíc před zápasem vůbec neomluvil.

Úvod utkání jasně signalizoval jeho důležitost. Jeho případný vítěz by si vytvořil do příštích zápasů lepší výchozí pozici a opatrnost tedy byla vidět v každém momentu. První možnost ke změně skóre si vytvořil Aliatel, když se jejich hráč dostal k zakončení z levé strany vápna. Přízemní bodlo ale Johny vykopl do autu a stejný hráč hned záhy vyslal centrem do zakončení Daubinha, který se v tomto případě ještě zastřeloval. Za minutu už však stejný OTRO-borec vyvezl míč levou stranou a svojí oblíbenou jedovkou směřující pod břevno otevřel skóre zápasu - 1:0. Aliatel v první půli zlobil výhradně střelami z dálky nebo z úhlu, ovšem bez jakéhokoliv efektu. Obranná hra proivníka dostala zanedlouho další trhlinu. Dukin se nádherně zbavil na pravé straně svého strážce a předložil před odkrytou branku Daubinhovi - 2:0. Aliatel se po chvilce dočkal snížení, když využil nedůrazu Fankieho při bránění hráče a ten z první proměnil jejich rohový kop - 2:1. Nadále jsme však soupeři zatápěli zejména rychlými protiútoky. Při jednom z nich uběhal Daubinho hned tři protihráče a servíroval Bobovi do jasné šance. Jeho neplánovaná střela obloučkem se nakonec odrazila od břevna zpět do hřiště. Jak je důležité mít v týmu Daubinha se ukázalo v samém závěru první dvacetiminutovky. Gólman soupeře rozehrál přímo našemu šutérovi, který po krátkém běhu uzavřel svůj hattrick střelou na zadní tyč - 3:1.

Ještě veseleji bylo po další brejkové akci, kdy si Dukin společně s Daubinhem opět vychutnali přečíslení, stejně jako při našem druhém gólu - 4:1. A mohlo být ještě lépe, kdyby se Orýs nesnažil v dalším smrtícím protiútoku vátit Dukinovi narážečkou jeho kolmici. Takhle jsme namísto pátého gólu dali šanci soupeři. Po rohu zprava ještě Johny na lajně nadvakrát čaroval, ale z další akce již kapituloval. Connectoři se dokázali prosadit pravou stranou a akce vyústila v přihrávku před odkrytou branku, která se od útočníka soupeře nešťastně odrazila přímo do naší brány - 4:2. Za další dvě minuty vymíchal soupeřův špílmachr Boba a jedovkou vymetl pavouky z levé šibenice - 4:3. Nutno podotknout, že jsme od stavu 4:1 neskutečně polevili. Naše pasivita vrcholila dalším rohem soupeře a zřejmě zlomovou akcí zápasu, kdy Johny nejprve vyrazil střelu před sebe a poté neuvěřitelně ramenem vyrazil dorážku směřující do odkryté branky. Z protiútoku jsme potvrdili otřepané pravidlo nedáš-dostaneš, kdy akci tří na jednoho vyřešil do té doby neviditelný Orel chladnokrevným zakončením podél vyběhnuvšího gólmana - 5:3. Connectorům vzal náš pátý gól evidentně vítr z plachet, protože za další minutu inkasovali pošesté. Daubinho se uvolnil na levé straně a Orýs se do odkyté branky nemýlil - 6:3. Ztracený náskok jsme tedy získali zpět a zbytek zápasu se dohrával v poklidu. Poslední slovo měl soupeř, kdy se míč od Dukina podivně odrazil zpět k útočníkovi soupeře, který jej dokázal záhadně procpat pod bránícím Johnym a Daubinhem dohromady - 6:4.

Po čtyřech prohrách v řadě přišlo vítězství v pravý čas, navíc proti tabulkovému sousedovi a především po výkonu, který je příslibem pro zápasy příští. Pokud se vyvarujeme hluchých míst, jako byla pětiminutovka po našem čtvrtém gólu, věřím, že se výsledky dostaví. Příště proti posledním Loptošům musíme na dnešní vítězství navázat. Doufejme, že nebudou navzdory smrtícímu času výkopu (16:45) problémy se sestavou. Absolutorium za dnešní výkon zaslouží Daubinho, který vstřelil čtyři góly, na jeden nahrál, běhal neustále sem a tam a ještě stíhal účinně bránit.

Sestava a góly: Bob, Daubinho (4), Dukin, Frankie, Johny, Orel (1), Orýs (1)

Plus mínus body: +4 Daubinho, +3 Dukin, +2 Frankie, 0 Bob, Orel, -1 Orýs

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Johny01 | 10.09.2010 17:32
Já si myslím, že jsme především podali po dlouhé době týmový výkon. Soupeř mě občas trefil a to je základ
Osobní profil Dukin08 | 09.09.2010 16:36
Na šestý gól jsem dával Orýsovi já a u posledního našeho obdrženého jsem byl za lajnou.Dobrej výkon, docela jsme si zaběhali.Když nás soupeř nedohrává, tak jsme si schopný i přihrát Takže se mi to líbilo.Pochvala Johnymu,chytal dobře!

Kategorie: futsal

Návštěv: 13753
Dnes: 0
Online: 2

Aktualita

XXII. KOLO – 20.11.2013 OTROKÁŘI - SCIPIO´S HELMET 6:2 (2:0)
SEDYHO NÁSTUP PO SEDMI LETECH V posledním podzimním i celoročním kole, navíc v posledním mači hracího dne od 21:10 hodin, proti poslednímu celku tabulky, ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce

Anketa

Jsou před námi poslední dvě kola, jak nakonec dopadneme

  první
0 (0,0%)

  druzí
5 (50,0%)

  třetí a horší
5 (50,0%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery