Úvod » Žyla Cup 2010 » Komentáře

FC NAKOPAT - OTROKÁŘI 7:4 (4:3)

publikováno 23.06.2010 (aktualizováno 11.07.2010)

DRUHÝ NEJSILNĚJŠÍ PROTIVNÍK

Po dvou porážkách v řadě s týmy ze chvostu tabulky, které byly navíc doprovázeny velmi mizerným týmovým výkonem, jsme nastoupili k dalšímu utkání s celkem hrajícím momentálně o záchranu. FC Nakopat se před dnešním zápase výsledkově jevil jako přijatelný soupeř, se kterým jsme měli mít šanci na body. Ty se ale během utkání velice rychle rozplynuly, avšak dnes jen a jen kvůli kvalitě soupeře.

Sice jsme šli hned po několika vteřinách do vedení, když se navrátivší Daubinho obtočil a pumelicí vymetl levou šibenici - 1:0, nicméně soupeř po precizní kombinaci do minuty kontroval. Narážečkou poprvé rozebral naši obranu a vystřihl gólmanovi ukázkové jesle - 1:1. Podruhé a dnes naposledy jsme vedli, když Daubinho natřikrát dokázal propasírovat míč do již odkryté branky, přičemž ještě 2x smolně nastřelil v bráně stojícího beka - 2:1. Poté již byl zbytek půle a vlastně celého zápasu jasně v režii soupeře. Svými milimetrovými kombinacemi z první a pohybem bez balonu nám dělal neuvěřitelné problémy a otočení skóre bylo jen otázkou času. To se povedlo hned do minuty po našem hrubém gólu, kdy nás opět narážečkou rozebrali a gólman podruhé dostal míč do houslí - 2:2. Za další minutu se na naší prvé straně uvolnil soupeřův nejlepší hráč s číslem 10 (nebo 13, teď vážně nevím) a střelou o zadní tyčku otočil zápas - 2:3. Další gól následoval hned záhy, kdy naši tříčlennou obrannou vozbu překonali dva hráči soupeře a to ještě gólem do prázdné branky - 2:4. Velmi slabou náplastí dnes byl první letošní Daubinhův hattrick, kterého docílil propálením gólmana zprava - 3:4. Zde je však potřeba jednoznačně vychválit Boba, který se pod gól podepsal ukázkovýn centrem.

Ve druhé půli soupeř trošku zbrzdil, ale stále měl hru ve své režii. Šance na zvrat v utkání zhasly v momentě, kdy soupeřův obránce s pomocí faulu odzbrojil od míče Daubinha a brejkovou situaci vracící se Frankie ztečoval přesně k naší tyči - 3:5. Za další minutu jsme vyhořeli při pokusu o brejk, následovalo přečíslení na naši bránu a po trefě do odkryté branky bylo v podstatě hotovo - 3:6. Reagovali jsme vystřídáním gólmana, ale výsledkem byl další gól v naší síti, kdy soupeř opět vlétl do rozhozené obrany a překonal i Píchyho - 3:7. V jednoznačném zápase konečný výsledek alespoň zmírnil svým sedmým letošním gólem Orel, který dostal přihrávku před odkrytou branku a pod břevno zavěsil - 4:7.

Dnes jsme na soupeře nestačili. Zejména hráči s číslem 10 a 13, oba velmi kvalitní fotbalisti, si z většiny z nás dělali dobrej den. S tímto soupeřem je potřeba zodpovědně bránit za jakéhokoliv výsledku, nevysouvat se ze své půle a chladnokrevně trestat případné útočné výpady. V posledních dvou utkáních se nám nedaří udržet vedení a často se o něj připravíme vlastními hloupými chybami. V posledním zápase se Zlatým Tygrem snad kompletní už musíme vyhrát, jinak jsme na sestup!!!

Sestava a góly: Bob, Daubinho (3), Dukin, Frankie, Johny, Mureck, Orel (1), Píchy

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: futsal

Návštěv: 13753
Dnes: 0
Online: 1

Aktualita

XXII. KOLO – 20.11.2013 OTROKÁŘI - SCIPIO´S HELMET 6:2 (2:0)
SEDYHO NÁSTUP PO SEDMI LETECH V posledním podzimním i celoročním kole, navíc v posledním mači hracího dne od 21:10 hodin, proti poslednímu celku tabulky, ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce

Anketa

Jsou před námi poslední dvě kola, jak nakonec dopadneme

  první
0 (0,0%)

  druzí
5 (50,0%)

  třetí a horší
5 (50,0%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery