Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Žyla Cup 2010 » Komentáře

OTROKÁŘI - DATIS 2:1 (1:0)

publikováno 05.05.2010 (aktualizováno 06.05.2010)

Utkání třetího kola s Datisem provázelo několik zajímavostí a jedno jubileum. Johny totiž nastoupil ke svému 100. startu za Otrokáře, kterého docílil na dva dny přesně po třech letech a čtvrt roce od svého přestupu do Otrokářů. Do utkání s týmem, který, navzdory svému aktuálnímu umístění není radno podceňovat, jsme nastoupili v plné síle. V minulém zápase absentující Daubinho navzdory očekávání absence nechyběl a z asijských dvoutýdenní túry se vrátil kapitán Frankie. Pět na střídání je v našem provedení nezvyklý jev, který je možno spatřit maximálně jednou za sezónu. Protivník měl oproti nám jednoho na střídání.

Od úvodního hvizdu jsme na soupeře spustili neustávájící presink, vědomi si faktu, že při nátlakové hře soupeři brzy musí dojít síly. Netrvalo dlouho a přišly i šance, které jsme však nedokázali zakončit. Buď jsme trefovali dobře stojícího gólmana, nebo pro nás špatně postavenou branku, konkrétně její tyče a břevna. Často jsme volili nedobrá řešení ve finální fázi koncovky. Až přišel trestňák, kdy ne úplně dobře stojícího gólmana přízemní jedovkou vytrestal Daubinho, který ukázkově vymetl levý spodní roh - 1:0. Do půle jsme mohli po brejku tří na jednoho zvýšit, ale ani jsme nevystřelili. Zejména díky bezchybné obranné činnosti Datis naši branku v první půli vůbec neohrozil.

Po změně stran pokračoval náš tlak, ale bez efektu - postupně Daubinho a Dukin dvakrát orazítkovali tyč. Protivník nečekaně udeřil hned ze své první střely na branku, kdy jejich útočník vystřelil přesně mezi Píchyho a Frankieho, který ještě zastínil nechtěně gólmanovi. Nepříliš prudká a do středu mířící střela skončila trochu překvapivě za Johnyho zády - 1:1. Datis ožil a mohl jít po chvilce do vedení, ale brejk skvěle zažehnali vracející se Orel s Píchym. Na druhé straně už jsme se radovali, ale hlavičkující Daubinho opět pouze rozezvonil, tentokrát břevno. Aplaus si však zaslouží za ani ne po minutě provedený přesný centr za obranu, který Orel z voleje doskluzoval pod přemsťujícím se gólmanem do sítě - 2:1. Protivníkovi však síly ne a ne dojít, dokázal pozlobit sérií několika rohů po sobě a v osobních soubojích nás nikterak nešetřil. Zejména Daubinho si užil své, přidržování za dres, okopávání a jiné nefotbalové prvky byly na denním pořádku. Pojistit výsledek jsme mohli ze závaru, kdy jsme ale nedokázali prostřelit výborně pozičně pracujícího gólmana a mohl přijít trest. Střelu z oblasti vápna tečoval před Johnym Orel a od obou tyčí putovala naštěstí ven. Ještě jednou se zachvěla naše brána, tentokrát zadunělo po střele obloučkem břevno. V samém závěru mohli ještě podtrhnout výsledek unikající Dukin a zakončující Daubinho, ale v konstrukcích obou branek dnes bylo asi hodně magnetu - gólman míč vyškrábl opět na tyč. Protivník už ale na zvrat neměl čas.

Dnes můžeme být spokojeni se třemi body, obrannou hrou, ale rozhodně ne s koncovkou. Ano, trefené tyče jsou smůla, ale měli jsme několik přečíslení, které jsme nedotáhli do konce. Na tomto je potřeba zapracovat, protože právě přečíslení jsou velkou zbraní malého fotbalu. Utkání jsme zapíjeli již potřetí po sobě v Cohibě, skoukli Jabloncem s Teplicemi a poté se trojice Frankie, Dukin a Johny nechala natáhnout při placení zbylého účtu. Pan vrchní totiž Píchymu neodmázl jídlo a piva, takže se přespříště poohlédneme někam jinam, respektive ke starému známému Pepíčkovi.

Sestava a góly: Bob, Daubinho (1), Dragula, Dukin, Frankie, Johny, Mureck, Orel (1), Orýs, Píchy

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Dukin08 | 07.05.2010 16:30
A ještě mu došlo pivo....myslim ale,že to schválně,nebo vědomě neudělal,spíš mě zaráží přístup, že je neomylnej.
Johny,díky za podněty,o trénincích budeme pracovat na lepším řešení přečíslení:-)
Osobní profil Píchy10 | 07.05.2010 7:44
tak to je vrchni u Cohiby pekna K...a a to jsem mu jeste nechal diskreci od cesty...

Kategorie: futsal

Návštěv: 13753
Dnes: 0
Online: 2

Aktualita

XXII. KOLO – 20.11.2013 OTROKÁŘI - SCIPIO´S HELMET 6:2 (2:0)
SEDYHO NÁSTUP PO SEDMI LETECH V posledním podzimním i celoročním kole, navíc v posledním mači hracího dne od 21:10 hodin, proti poslednímu celku tabulky, ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce

Anketa

Jsou před námi poslední dvě kola, jak nakonec dopadneme

  první
0 (0,0%)

  druzí
5 (50,0%)

  třetí a horší
5 (50,0%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery