Úvod » Žyla Cup 2013 » Komentáře

X. KOLO – 19.6.2013 OTROKÁŘI – SPORTING 2000 9:1 (6:0)

publikováno 19.06.2013

DIVÁCKÝ OTRO-REKORD A DVA HATTRICKY VE VÝHNI

V dnešním utkání bylo zaznamenáno několik OTRO-nej resp. přinejmenším polorekordních zápisů. Za prvé početná divácká kulisa čítající Kozáka, Skálovou, Daubnera P., Hájka, Baštu a Černého, celkem tedy 6 kusů, což je nemýlím-li se diváckým OTRO-rekordem. Škoda jen, že se k hlasitě povzbuzujícímu Černochovi ostatní nepřidali alespoň tlesknutím, ale co od některých jedinců čekat, že. Dále dlouho nepamatuji takovou výheň, ve které se dnes hrálo. Dobrých 33 stupňů být mohlo, což se při nepočetných lavičkách (dva OTRO-kusy a jeden na straně Sportingu), jevilo základem bodového úspěchu. Nakonec však paradoxoně Otrokáři přetlačili soupeře již v první půli a ve druhé výrazněji ubrali či nemohli, byť i vyčerpaný soupeř se počal ploužit. Rekordním zápisem přinejmenším letošním je pak drtivé poločasové vedení o šest kusů.

V utkání exceloval Mureck, dnešní první autor hattricku, kterému soupeř „seděl“, neboť svou pomalostí umožnil rozvinout Mureckovu přednost – zrychlení na prvních metrech, čehož zdatně využíval. Kromě hattricku měl Mureck i další šance. Mureck ostatně soupeře načal první důležitou brankou, když vystihl klamavým pohybem rozehrávku brankáře, který mu namazal před prázdnou. Druhým dnešním „hetrikářem“ se stal Orel, který ve vedru neumdléval a dnes i hodně šancí připravil, což je u něj trochu s podivem, když před utkáním figuroval v seznamu divizních nahrávačů s nulou na kontě. Další dva kusy přidal Dejv, když parádní byla zejména jeho pumelice pod víko v rámci dorážky předchozího střeleckého pokusu. Frankie měl snad pět velkých šancí, se všemi však naložil prachbídně. Naproti tomu Ferri sice alespoň jednou skóroval, ale jeho pohyb byl mdlý, pomalý. Teprve po skončení utkání z něj vylezlo, že zřejmě znovu zdravotně pochybil, neboť nedbal profylaxe a ve vedru hazardoval se zdravím na bicyklu.

Soupeř ? Trochu mi jich bylo líto. Hráli fér až na jedno zlostné zakopnutí míče do Botiče, které vyřešili ve spolupráci Zelenina a Černoch. Jejich postavení veprostřed tabulky je asi odpovídající hernímu umu, jejich největším problémem je poskládat vícečlenné mužstvo. Dvě až tři šance měli, jinak OTRO-obrana fungovala spolehlivě. Píchy se šadautu nedočkal asi 10 minut před koncem, když na poslední chvíli zareagoval na střelu zpoza hráče a i když si s míčem jaksi podivně zadribloval, přelétl mu za zády do brány. Ani kýžené desítky se diváctvo nedočkalo, chyběl jediný zásah. I tak tři body vítané, postup sice jen na pátou pozici, ale s výhledem na proniknutí do první trojky. První čtyři týmy si to totiž rozdají v posledním jarním kole mezi sebou, zatímco Otrokáři vyzvou poslední tým tabulky.

Dobrá práce zakončena v početné sestavě včetně diváků v Kozlovně, oslaveny čtyřicátiny Páji Bašty, byť sám oslavenec prchal na domovní schůzi, avšak jako slušně vychovaný člověk dal do placu 600,-Kč, které byly řádně zhodnoceny všemi aktéry a v závěru zejména zelenou přílivovou vlnou duem Frankie – Černoch.

Branky Otrokářů: Marek 3, Orlowski 3, Pochobradský 2, Kolský,

Diváci:  6 (Kozák, Skálová, Bašta, Daubner P., Černý, Hájek),

OTRO-sestava: Pícha – Kosík + Hynek + Pochobradský – Marek + Orlowski + Kolský,

Neúčast: Mleziva, Kříž, Bílý,

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: futsal

Návštěv: 13753
Dnes: 0
Online: 1

Aktualita

XXII. KOLO – 20.11.2013 OTROKÁŘI - SCIPIO´S HELMET 6:2 (2:0)
SEDYHO NÁSTUP PO SEDMI LETECH V posledním podzimním i celoročním kole, navíc v posledním mači hracího dne od 21:10 hodin, proti poslednímu celku tabulky, ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce

Anketa

Jsou před námi poslední dvě kola, jak nakonec dopadneme

  první
0 (0,0%)

  druzí
5 (50,0%)

  třetí a horší
5 (50,0%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz