Úvod » Žyla Cup 2013 » Komentáře

VI. KOLO – 22.5.2013 OTROKÁŘI – LOSERS OF UFTALAND 7:1 (3:0)

publikováno 22.05.2013 (aktualizováno 30.05.2013)

NEŠŤASTNÍK BOB

Tým Lůzrů resp. Uftalandu, kteréžto označení v minulosti také používal, Otrokáři znali jako soupeře hrajícího nižší divize v rámci pravidelných přehledů, které již Žylman v neprospěch vlastní i soutěže, bohužel nevydává. Jelikož se soupeř plahočil ve spodních divizních vodách, mohli na něj Otrokáři narazit teprve letos a to jednak díky administrativnímu přesunu do nižší divize a naopak díky postupu soupeře do divize vyšší. Historická dlouhodobá účast soupeře v soutěži dávala tušit jistou dávku inteligence, smysl pro fair play, což se v průběhu hry potvrdilo. Více takových týmů v soutěžích, které si jdou zahrát a propotit dres, aniž by prahnutí po třech bodech balili do hávu zákeřnosti a zoufalé snahy bodovat za každou cenu, jak je to známo například u Loptošů. 

Při vší úctě k soupeři dnes nešlo o to, zda vyhrajeme, ale jakým brankovým rozdílem. Soupeř totiž měl za celý zápas snad jen tři šance, jinak fungovala OTRO-obrana spolehlivě. Loseři hráli hezky, kombinovali, poctivě bránili, avšak všechno bylo velmi pomalé, bylo znát, že úroveň nižších divizí, kde pravidelně hrávali, je co do rychlosti práce s míčem nevalná a několikaletý zvyk je prostě zvyk. Ferri si tak mohl připsat hattrick a dvě nahrávky, celkem tedy 5 bodů a zdatně mu sekundoval rovněž dvougólový a jednopřihrávkový Orýs. Smutnou legrací utkání je to, že se v kádru Otrokářů našel hráč, který při výhře 7:1 zaznamenal v bodování plus/mínus jeden záporný bod za účast na hřišti při jediném obdrženém gólu a naopak za absence při všech sedmi Otrokáři zaznamenaných kusech. Oním nešťastníkem se stal Bob …..

Poprvé letos bez diváků, v dešti resp. na mokrém povrchu a s první neomluvenou absencí, kterou se prezentoval Dušánek Křížala, který zřejmě stále nepochopil, komu, kdy a jak se neúčast na utkání oznamuje, když zřejmě nesprávně spoléhal na to, že jeho neúčast v minulém utkání automaticky znamená rovněž z pohledu OTRO-týmu očekávanou neúčast na dalším utkání – omyl !!! Pro jednání zmíněného nenalézáme omluvu, neboť dle OTR-dostupných informací neumřel, aby bylo jeho neúčast možno pochopit a tolerovat neuvedením černého bodu v tabulce neomluvených absencí. 

Branky Otrokářů: Kolský 3, Bílý 2, Orlowski, Pochobradský,

Diváci:  0 (nikdo),

OTRO-sestava: Mleziva – Pochobradský + Marek + Kosík + Hynek - Kolský + Bílý + Orlowski,

Neúčast: Pícha, Kříž,

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: futsal

Návštěv: 13753
Dnes: 0
Online: 1

Aktualita

XXII. KOLO – 20.11.2013 OTROKÁŘI - SCIPIO´S HELMET 6:2 (2:0)
SEDYHO NÁSTUP PO SEDMI LETECH V posledním podzimním i celoročním kole, navíc v posledním mači hracího dne od 21:10 hodin, proti poslednímu celku tabulky, ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Anketa

Jsou před námi poslední dvě kola, jak nakonec dopadneme

  první
0 (0,0%)

  druzí
5 (50,0%)

  třetí a horší
5 (50,0%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz