Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Žyla Cup 2012 » Komentáře

OTROKARI - BLITZKRIEG 2:4 (1:2)

publikováno 14.11.2012 (aktualizováno 21.11.2012)

LEHCE POSKVRNENY POLODOUBLE, ALE K TOMU DVA IRON MANI

V poslednim kole letosni sezony, ve nemz jsme privitali nevyzpytatelny Blitzkrieg, se melo s konecnou platnosti rozhodnout o umisteni na prvnich dvou prickach nasi divize. Dopredu bylo znamo, ze utkani vynecha dvojice Dukin - Orys. K nim ovsem pribyl naprosto necekane dosud ve vsech zapasech pritomny Frankie, kteremu se pri strihani nehtu necekane zanitil palec u nohy a toto jej neuveritelne v poslednim kole pripravilo o stoprocentni ucast v letosnich utkanich. Titul Iron Man tedy ziskali dva nejmladsi OTRO-borci, novic Ferri a Johny, ktery se letosnim zapasem loucil pro dalsi sezonu s dresem Oranjes. Kdo jej nahradi, je zatim neznamo. V pripade vyhry a zavahani Chemie jsme mohli jeste pomyslet na zisk prvniho mista a soucasne o tisic korun bohatsi premie. Stal vsak proti nam velice kvalitni souper, jehoz umisteni rozhodne neodpovida jeho kvalite.
 
Hostum jsme meli co vracet, jelikoz nas v zaverecnem zapase jara v samem zaveru utkani pripravili dvema slepenymi goly o dva veledulezite body v tabulce. Hralo se oboustranne pomerne opatrne, jako by se v poslednim kole nechtel nikdo zranit. Asi po peti minutach vsak Mureck postupoval sam levou stranou az pred golmana, jenz na prizemni bodlo nemel sanci reagovat - 1:0. Dulezity gol dodal jeste vice sebevedomi nasim radam. Soupere jsme do niceho nepousteli a vytvareli si dalsi sance. V techto momentech se zacal rozhodovat zapas. Nejprve nepromenil Ferri samostatny unik z podobne pozice, jako Mureck a nasledne mel nevyuzity brejk dvou na golmana fatalni nasledky. Ferri prihraval uplne volnemu Orlovi, ktereho vychytal golman, nasledne rychle rozehral a brejk na druhe strane vyustil v propaleni na care stojiciho golmana - 1:1. Nic tak hrozneho by se nedelo, kdyby za dalsich nekolik desitek vterin nepropadl mic za obranu k uplne volnemu hraci soupere, jenz si hrave povodil vybehnuvsiho Johnyho a dosel s micem az do prazdne - 1:2. Stejne, jako na jare, souper behem jedine minuty dvema slepenymi goly uplne zmenil prubeh zapasu. Z tohoto knock-outu jsme se do konce pule uz neprobrali a jeji prubeh se neuveritelne otocil.
 
Po zmene stran jsme zacali soupere presovat a vytvareli si pomerne slusny pocet sanci. Vsechny ale pochytal bezchybny goalie Blitzkriegu, ktery nas svymi zakroky privadel doslova k silenstvi. Na druhe strane si Johny vybral vylozene smlny golmansky den. Souper totiz ze sve treti stely na branu odskocil na dvougolovy rozdil, kdyz propadl centr pres Pichyho a prave golmana k uplne volnemu hraci soupere, ktery se nevic neuveritelne ukopl a prohaluzil balon mezi strnule nohy golmana Oranjes - 1:3. S psychikou golmana ale toto nastesti nic neudelalo. Dvakrat se mu povedlo vychytat najezd brejkujicich hracu soupere a polozit zaklad pro vstreleni kontaktniho golu. Ze standardni situace prihraval Dejv Ferrimu, ktery po serii nevyuzitych sanci s pomoci tyce konecne vykresal jiskricku nadeje - 2:3. Pro pripadnou vyhru jsme ale potrebovali vstrelit jeste dva goly. V totalni ofnzive nas jednou zachranila tyc a pote, kdyz uz jsme utocili i s Johnym, trefili hraci Blitzkriegu prazdnou branku pres cele hriste - 2:4. V samem zaveru jeste vyslana strela z prave strany nasla jen bocni sit.
 
I kdybychom dnes vyhrali, Chemie si svoje uhrala s jiz sestupujici Patickou po vyhre 4:3. Prvni misto slavi s naskokem peti bodu na nas a deseti na Prague Zoomen, jenz s Pantaky necekane padli 0:4. V soutezi nejmene obdrzenych golu jsme zvitezili s prehledem s jedenactigolovym naskokem nad Prague Zoomen, navic s historicky nejmensim poctem obdrzenych golu vubec (51). Dnes jsme sehrali neuveritelne smolne utkani vzhledem k vysokemu poctu nepromenenych sanci, hrubych chyb a bohuzel i nedustojnemu vykonu golmana. Johny si pripsal prvni zakroky az po trech obdrzenych golech a to na soupere dnesnich kvalit bylo malo. Stesti, ze se toto stalo zrovna v zapase, kdy jsme osud umisteni nemeli jen ve vlastnich rukou. Dnes citelne chybel kapitan tymu Frankie, v poslednich zapasech strilejici dulezite goly a bezchybne branici. Ani pocetna divacka kulisa citajici temer deset kusu k vyhre neprispela. Timto dekujeme zejmena Jookystum Mekkimu, Vacovi a Djardovi, ale i golmanovi Galacticos Robinovi za doplneni stalic Sedyho, Bastuse a neustale fandiciho Cernocha. Rozlucka probihala pomerne klidne, tym ceka jeste OTRO-dokopna nekdy behem prosince. Uz ale bez Johnyho, ktery stravi pristi rok pracovne v Kanade. I pres druhe misto veleuspesne sezone se ziskem 44 bodu zdar a nashle za rok!
 
Sestava a goly: Bob, Dejv, Ferri (1), Johny, Mureck (1), Orel, Pichy
+/- body: 0: Ferri, Pichy; -1: Bob, Dejv; -3: Mureck, Orel

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: futsal

Návštěv: 13753
Dnes: 0
Online: 1

Aktualita

XXII. KOLO – 20.11.2013 OTROKÁŘI - SCIPIO´S HELMET 6:2 (2:0)
SEDYHO NÁSTUP PO SEDMI LETECH V posledním podzimním i celoročním kole, navíc v posledním mači hracího dne od 21:10 hodin, proti poslednímu celku tabulky, ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce

Anketa

Jsou před námi poslední dvě kola, jak nakonec dopadneme

  první
0 (0,0%)

  druzí
5 (50,0%)

  třetí a horší
5 (50,0%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz