Úvod » Žyla Cup 2012 » Komentáře

MIX AND MATCH - OTROKÁŘI 2:7 (0:3)

publikováno 07.11.2012 (aktualizováno 25.11.2012)

BOBŮV SKOROHATTRICK VYÚSTIL V DALŠÍ KANONÁDU

Magnetem předposledního kola II.divize - západ bylo zcela jistě utkání druhého celku se čtvrtým. S věkově nejmladším týmem této skupiny jsme se dosud střetli třikrát (2:1, 0:3 a 4:1) a kromě loňského podzimního duelu jsme měli vždy navrch. Dnes se mohla rozluštit tajenka postupujících a ještě tajenka ocenení za nejméně obdžených gólů v aktuální sezóně. Z aktuálně druhé pozice ztrácíme na vedoucí Chemii dva body a v případě výhry jsme při prohře vedoucího celku divize mohli poskočit o stupínek výš a případný bod znamenal jistotu druhé pozice. V tabulce nejméně obdržených gólů jsme měli náskok devíti gólů na druhé Zoomeny. Kromě Dukina s Píchym jsme byli úplně všichni, přestože někteří dorazili téměř s úvodním hvizdem.
 
Vývoj utkání notně ovlivnila hned první minuta, kdy se uvolnil Ferri a jeho tečovaná střela se od gólmana odrazila za jeho záda - 1:0. Za dalších pět minut z rohového kopu Mureck fantasticky našel na zadní tyči nekrytého Boba, jenž pohodlně zvýšil - 2:0. V úvodním dějství se domácí nedostali do žádné vyložené šance, jelikož defenziva pracovala znamenitě a bezchybně. Jednou sice propadl míč až za obranu a před pozdě reagujícího Johynho, kterého však soupeřův útočník nedokázal obstřelit. Zanedlouho si Mureck s Bobem zopakovali úspěšně rozehraný roh a téměř identickou situaci využili k navýšení skóre - 3:0.
 
Soupeř začal od našeho třígólového vedení pomalu odpadat a po změně stran nám dovolit nasadit do rozhodujícího trháku. Ještě předtím ovšem rozhodčí chybě nepustil výhodu po ataku na Orýse, z jehož přihrávky Bob vstřelil svůj třetí dnešní gól, jenž bohužel neplatil. Hned z rozehrávky se však k Bobovi míč dostal znovu, ale ve vyložené šanci trefil pouze svoji vlastní ruku. Po chvilce však spolupráce Ferriho s Orlem snesla ta nejpřísnější měřítka a po nádherné narážečce střílel Ferri přesně pod břevno - 4:0. Pozadu nechtěl zůstat ani Orýs, který si dlouhodobě drží vyrovnaný průměr odehraných zápasů ku vstřeleným gólům. V úniku trefil vyběhnuvšího gólmana, načež následoval chladnokrevný lob - 5:0. Poté ještě spálil loženku Frankie, který přihrával Dejvovi před prázdnou branku, ale příliš daleko. V závěrečných minutách jsme i s vědomím jasného vedení polevili a dovolili domácím lehkou korekci výsledku. Nejprve byl Johny vyduděn z malého vápna a dobíhající Orýs již doskluzovával pozdě - 5:1. Hned po rozehrávce se nechal Orýs předskočit a během pěti vteřin protivník proměnil třínásobné přečíslení - 5:2. Ještě před touto dvougólovou korekcí zvonila tyč naší branky. Nepříjemnou vlnu poslední zteče soupeře však zhasil kapitán Frankie, který si naběhl na Ferriho přihváku a odrazem o tyč odmítl větší drama - 6:2. Za další minutku servíroval Dejv Mureckovi, jenž se sice netrefil ideálně, ale míč do sítě stejně dostal - 7:2.
 
Je dobré, že v závěru sezóny neztrácíme střelecký apetit. Tentokrát to odnesl tabulkový skorosoused, z čehož rezultoval již desetibodový náskok na ně. Chemie však svůj zápas s Blitzkriegem také zvládla, čili otázka konečného pořadí na samém čele tabulky bude odpovězena až v posledním kole. Utkání bylo krátce zapito trojicí Dejv, Frankie a Johny v Kozlovně. Příště si na závěr sezóny dáme od 17:38 derbíčko s Blitzkriegem. V případě naší výhry a zaváhání Chemie jdeme na první místo!
 
Sestava a góly: Bob (2), Dejv, Ferri (2), Frankie (1), Johny, Mureck (1), Orýs (1), Orel
+/- body: +5: Ferri; +3: Frankie, Mureck, Orel; +2: Bob, Dejv, Orýs
 
Aktuální tabulka:
 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: futsal

Návštěv: 13753
Dnes: 0
Online: 1

Aktualita

XXII. KOLO – 20.11.2013 OTROKÁŘI - SCIPIO´S HELMET 6:2 (2:0)
SEDYHO NÁSTUP PO SEDMI LETECH V posledním podzimním i celoročním kole, navíc v posledním mači hracího dne od 21:10 hodin, proti poslednímu celku tabulky, ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce

Anketa

Jsou před námi poslední dvě kola, jak nakonec dopadneme

  první
0 (0,0%)

  druzí
5 (50,0%)

  třetí a horší
5 (50,0%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery