Úvod » Žyla Cup 2012 » Komentáře

SK PATIČKA - OTROKÁŘI 2:6 (2:2)

publikováno 10.10.2012 (aktualizováno 11.10.2012)

VYTOUŽENÁ VÝHRA PO PŘEDLOUHÝCH DVOU LETECH

 
Šesté podzimní kolo svedlo proti sobě dva týmy z opačných pólů tabulky. Druzí Otrokáři se střetli s aktuálně poslední SK Patičkou. Protivník se však na chvostu tabulky nachází nikoliv kvůli nekvalitnímu hráčskému kádru, ale z důvodu nescházení se. Drtivou většinu utkání odehráli v bílém dnes hrající domácí buď bez střídání, nebo s maximálně jedním střídačem (dnes první případ, navíc bez gólmana). Z naší sestavy dnes vypadli omluvení Dejv a Píchy, po jednom zápase se vrátil Orel. Na dnešního soupeře se nám dlouhodobě výsledkově ani herně nedaří. Z dosud odehraných pěti utkání jsme jej porazili pouze jednou (výsledky: 5:7, 2:1, 2:3, 2:2 a 1:3) a dnes jsme měli jedinečnou možnost toto odčinit i s úroky navíc před početnou diváckou kulisou Sedyho a navrátilce Daubyho.
 
Utkání začalo velmi kuriózním momentem v náš prospěch. Jeden ze zadáků soupeře, atakovaný Bobem, přihrával malou domů gólmanovi. Ten se však nacházel úplně mimo branku a míč k údivu všech do ní zapadl - 1:0. Gól byl připsán Bobovi. Dlouho jsme však nevedli. Hráč soupeře v tomto utkání Marek Čermák nasadil jesle Ferrimu, rychle jej oběhl a překvapeného a nereagujícího Johnyho obstřelil nechytatelnou střelou na zadní tyč - 1:1. Vedení naštěstí vrátila do dvou minut spolupráce dvou Františků, kdy ten mladší po obejití protihráče střílenou přihrávkou našel kapitána týmu, jemuž stačilo nastavit nohu - 2:1. V následujících minutách jsme opovrhli odskočením o minimálně jeden gól. Ferri střílel tísněný bodlem vedle, v situaci dvou na gólmana Mureck střílel úplně vedle a Dukin po sólu středem trefil bodlem tváří v tvář gólmanovi pouze tyč. Trest přišel záhy, kdy Orýs nepřesně přihrával Bobovi, míč zachytil soupeř a následoval smrtící úder. Po obtočení kolem právě Orýse vyrazil Johny střelu pouze před sebe, kde si ji ještě hráč soupeře potáhl, udělal vracejícího se beka a zakončil nad již padajícího gólmana - 2:2. Za další minutu po teči střely naštěstí pro nás zvonila spojnice břevna a tyče. Půle skončila, kvůli naší mizerné produktivitě, jen remízou, oproti tomu Patičkářům vyšlo téměř vše.
 
Po změně stran nejprve Ferri uhasil obejití své osoby a následně další úprk středem musel hasit až Johny. Potřetí jsme se dostali do vedení, když Orýs prošel individuálně středem a prostřelil vyběhnuvšího gólmana kolem hlavy - 3:2. Po chvilce jsme se dočkali kýženého dvougólového vedení, jelikož Johny přesně vyhodil na unikajícího Orla a jeho nepříliš povedený volej přeletěl vyběhnutého gólmana a zapadl přesně pod břevno - 4:2. Soupeř musel logicky otevřít zadní vrátka a počet šancí na naší straně začal ještě víc narůstat. Po faulu na Ferriho ve vápně jsme dostali letos premiérově výhodu penalty. K ní se po čtyřech letech postavil Johny, který ve čtyřech předchozích případech vždy chladnokrevně proměnil. Dnes však mizerně kopnutá, do středu směřující střela neměla šanci na úspěch. Do minuty však svůj lapsus parádně napravil, když po chycení střely gólmana soupeře mu míč z ruky kopl přesně do odkryté branky - 5:2. Protivník ve zbylých minutkách utkání neotálel a po ztrátě míče našimi obránci se dostal ještě jednou do vyložené šance, kterou ale neuvěřitelně zazdil střelou dva metry vedle. Konečné skóre uzavřel svým druhým dnešním příspěvkem Orýs a současně druhou dnešní střelou přes celé hřiště při power-play soupeře - 6:2.
 
Černou sérii jsme tedy utnuli v pravý čas a ještě i s úroky. Paradoxem však je, jak moc sil nás to stálo. Patičkáři nám svým presinkem dělali navzdory nemožnosti střídat velké problémy a vydrželi jej praktikovat téměř celý zápas. Úspěšní byli často i v předskakování a vypichování balonů. Na šance jsme však dnes rozhodně vyhráli my a i konečné skóre je svým způsobem zasloužené. Příště se budeme muset obejít minimálně bez Dejva, Orýse a možná i Dukina. Nejistý je premiérově i start Ferriho, který si ze zápasu odnesl zranění kolene. Doufejme, že nebude vážné a proti 1.FC Gardě vyrukujeme v nejsilnější možné sestavě. Po prohře první Chemie a Panťáků snížení ztráty na prvního na dva body a zvýšení náskoku na třetího na pět bodů.
 
Sestava a góly: Bob (1), Ferri, Frankie (1), Dukin, Johny (1), Mureck, Orel (1), Orýs (2)
+/- body: +4: Dukin, Orýs; +3: Mureck; +2: Bob, Frankie; +1: Ferri; 0: Orel
 
Aktuální tabulka:
 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: futsal

Návštěv: 13753
Dnes: 0
Online: 2

Aktualita

XXII. KOLO – 20.11.2013 OTROKÁŘI - SCIPIO´S HELMET 6:2 (2:0)
SEDYHO NÁSTUP PO SEDMI LETECH V posledním podzimním i celoročním kole, navíc v posledním mači hracího dne od 21:10 hodin, proti poslednímu celku tabulky, ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Anketa

Jsou před námi poslední dvě kola, jak nakonec dopadneme

  první
0 (0,0%)

  druzí
5 (50,0%)

  třetí a horší
5 (50,0%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery